I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Adatkezelési szabályzat

 

Minden információt megkapunk, összegyűjtünk és tárolunk, amelyet Ön a weboldalunkon megadott, vagy egyéb módon megad nekünk. Ezenkívül összegyűjtjük az Internet Protocol (IP) címet, amely a számítógépének az internethez történő csatlakoztatására szolgál; Belépés; email cím; Jelszó; számítógépes és csatlakozási információk és vásárlási előzmények. Használhatunk szoftver eszközöket a munkamenet információk mérésére és összegyűjtésére, ideértve az oldalak válaszidejét, az egyes oldalak látogatásának időtartamát, az oldal interakcióval kapcsolatos információkat és az oldaltól való böngészéshez használt módszereket. Személyesen azonosítható információkat is gyűjtünk (beleértve a nevet, az e-mailt, a jelszót, a kommunikációt); fizetési adatok (beleértve a hitelkártya-információkat), megjegyzések, visszajelzések, termékértékelések, ajánlások és személyes profil.

Amikor a folyamat részeként tranzakciót hajt végre weboldalunkon, a folyamat részeként összegyűjtjük az Ön által megadott személyes információkat, például a nevét, címét és e-mail címét. Személyes adatait csak a fentiekben felsorolt különleges okokból fogják felhasználni.

Az alábbi nem személyes és személyes információkat gyűjtjük a következő célokra:

  1. Szolgáltatások nyújtása és üzemeltetése;

  2. Folyamatos ügyfélszolgálat és technikai támogatás nyújtása Felhasználóink számára;

  3. Látogatóinkkal és Felhasználóinkkal való kapcsolattartás általános vagy személyre szabott, szolgáltatással kapcsolatos hirdetményekkel és promóciós üzenetekkel;

  4. Összevont statisztikai adatok és egyéb összesített és / vagy következtetett nem személyes adatok létrehozása, amelyeket mi vagy üzleti partnereink felhasználhatnak szolgáltatásaink nyújtására és fejlesztésére;

  5. Az alkalmazandó törvények és előírások betartása.

 

Cégünk honlapja a Wix.com platformon lett létrehozva. A Wix.com online platformot kínál nekünk, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink eladását az Ön számára. Adatait a Wix.com adattárolóján, adatbázisaiban és az általános Wix.com alkalmazásokban tárolhatja. Tűzfalak mögött biztonságos szerverekre tárolják adatait.A Wix.com által kínált és a cégünk által használt összes közvetlen fizetési átjáró betartja a PCI-DSS által a PCI Biztonsági Szabványügyi Tanács által irányított szabványokat, ami olyan márkák közös erőfeszítése, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és az Discover. A PCI-DSS követelmények elősegítik a hitelkártya-adatok biztonságos kezelését üzletünk és szolgáltatói által.

Felvehetjük Önnel a kapcsolatot, hogy értesítsük Önt a fiókjáról, a fiókkal kapcsolatos problémák elhárításáról, a vita megoldásáról, a fizetendő díjak vagy pénzeszközök beszedéséről, felmérések vagy kérdőívek segítségével kikérhetjük véleményüket, frissítést küldhetünk cégünkről, vagy ha szükséges felvehetjük Önnel a kapcsolatot a felhasználói szerződésünk, az alkalmazandó nemzeti törvények és az esetleges  kötött megállapodások végrehajtása érdekében. E célból e-mailben, telefonon, szöveges üzenetekben és postai úton léphetünk kapcsolatba Önnel.

Fontos megjegyezni, hogy a harmadik féltől származó szolgáltatások, például a Google Analytics vagy a Wix App Marketon keresztül kínált egyéb alkalmazások, sütik elhelyezése vagy más nyomkövető technológiák felhasználása a Wix szolgáltatásai révén, rendelkezhetnek saját irányelvekkel az információk gyűjtésének és tárolásának módjára vonatkozóan. Mivel ezek külső szolgáltatások, az ilyen gyakorlatokra a Wix adatvédelmi irányelve nem vonatkozik.

Ha nem akarja, hogy az adatait feldolgozzuk, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az [info@epo-trend.hu] címen, vagy küldjön nekünk e-mailt a következő címre: [eniko.toth@epo-trend.hu].

Fenntartjuk a jogot arra, hogy ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosítsák, ezért kérjük, olvassa el gyakran. A változtatások és pontosítások azonnal a weboldalon történő közzétételüket követően lépnek hatályba. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre ezen irányelvben, akkor értesítjük Önöket arról, hogy aktualizálták, hogy tudatában legyen annak, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk, és milyen körülmények között használjuk és / vagy nyilvánosságra hozzuk azt.

Ha szeretne: hozzáférni, helyesbíteni, módosítani vagy törölni bármilyen személyes információtÖnnel kapcsolatban, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot az [info@epo-trend.hu] címen, vagy küldjön nekünk e-mailt a következő címre: [eniko.toth@epo-trend.hu].