_02.JPG

Lakossági környezet

Ideje másként gondolni a betonra

A Superfloor megoldások, olyan modern padlómegoldások, amely a minimalista, letisztult vonalat követve, kimagaslóan jó megjelenésűek bármely környezetben, így lakossági vonatkozásbal is rendkívül attraktív eredményt tudnak elérni. Az ilyen padlókon mért fényvisszaverődés értéke is a magas kategóriába sorolható (ha azt a megfelelő Superfloor koncepcióval csiszolják fel), amely nem csak tisztább és komfortosabb lakókörnyezetet biztosít, de hozzájárul a világítás költségeinek csökkentéséhez is – „a megvilágítás mértéke akár 15-30%-al is csökkenthető, a kívánt fénymennyiség eléréséhez.” Igény szerint a csiszolt beton padlók színezhetők vagy felületük mintázható, így megfelelve azoknak a követelményeknek, amelyeket bármely más padlótípussal szemben támaszthatnánk.

A probléma

_MG_1280.JPG

Funkcionális terek 

Sokszor garázsaink és melléképületeink padlójára nem szentelünk annyi figyelmet, mint amennyi szükséges lenne. Így fordulhat elő, hogy a magas igénybevételnek kitett területek hamar tönkre mennek, porlódnak, morzsolódnak, foltossá és szennyezetté válnak. A már valamilyen anyaggal leburkolt felületek az idő múlásával egyre kevésbé lesznek funkcionálisak, hullámossá, töredezetté és egyenetelenné válnak. A titok legtöbbször abban rejlik, hogy a fogadó felület nem lett megfelelően kialakítva, így az ott keletkezett hibák hatással vannak a felületre fektetett burkolatra. Legtöbbször a legjobb megoldás ezeken a területeken, ha nincs is burkolat.

_06.JPG

Esztétikai terek

Manapság már ideje másként gondolnunk a beton padlóra. A beton padló is lehet esztétikus és látványos dekor eleme otthonunknak. Minden nap megküzdünk otthonunk felületeinek tisztán tartásával. A csiszolt beton felületek nem csak azért néznek ki előnyösen egy lakásban mert a minimalista, letisztult vonalat követik, hanem mert karban tartásuk rendkívül egyszerű és ezért eredményül egy mindig gyönyörűen fényes és impozáns felületet láthatunk. A funkcionalitás itt is nagy szerepet játszik, főleg ha folt és olaj védelemre gondolunk akár egy konyhai vagy nappali területen.

Superfloor - Végre egy korrekt megoldás

a padlóval kapcsolatos problémákra.

Megoldásként kínáljuk padló koncepciónk, amely segítségével szálló pormentes kivitelezéssel tudunk a minden területen dolgozni.

A Superfloor™ eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a Husqvarna gépeivel és gyémántszerszámaival száraz, szállópormentes technológiával megcsiszolják és felpolírozzák. A folyamat tartalmazza az adott fázisnak, ill. megrendelői igényeknek megfelelő impregnálást is (keményítés, póruszáró tömörítés, hidrofobizálás, felületvédelem). Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítják el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag (jellemzően folyami kavics, de lehet andezit, bazalt, mészkő vagy akár alkáliálló üveg), mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig. Ráadásul a teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető.

Az elkészült felület síkpontossága nagymértékben javítható az alapfelülethez képest. A különböző fázisokban a fényesség eltérő, de a minimumot el kell érniük. Igény esetén a Superfloor™ eljárásba minimális pluszköltséggel a betonszínezés beilleszthető.

Találd meg a hozzádillő Superfloor koncepciót

BRONZE

A Superfloor BRONZE padlómegoldásunk matt és fényes kivitelben is elkészíthető. A BRONZE padló valamely kéregerősítővel vagy saját anyagában felglettelt kiindulási állapotot igényel. Ezen eljárásban nem törekszünk a mélycsiszolásra, ezért a feleület egyenességi jellemzői nem változnak meg. Megjelenésében, apró szemcsék-kavicsok a jellemzők, teljesképként majdnem homogén, betonszínű felületet látunk. Kiindulási állapottól függően 3-5 csiszolási lépéssorral alakul ki a végeredmény. Kiváló megoldás lehet ez a padló bármely ipari, kereskedelmi vagy olyan életterekben, ahol a minimalista stílus jegyek és a verhetetlen tartósság az igény. Mint bármely megoldásunkat a BRONZE padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

SILVER

A Superfloor SILVER padlómegoldásunk matt fényű kivitelben készíthető el. A SILVER padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. SILVER megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. A SILVER esetében az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a SILVER padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

GOLD

Superfloor GOLD padlómegoldásunknál a felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható, de általában ezen padlófajtával szemben támasztott igények szerint magas fényeséggel szokták kivitelezni. A GOLD padló azért született, hogy a padlómegoldásban rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. GOLD megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális egyenesség eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból nagy százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos és cementszürke foltok játékos váltakozásával egyedi padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a GOLD padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

PLATINUM

A Superfloor PLATINUM padlómegoldásunknál a felület rendkívül magas fényességig alakítható ki. A PALTINUM padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. PLATINUM megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a Platinum padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. A felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható.

Személyre szabjuk a padlódat!

De hogyan működik ez pontosan?

2.
Tájékoztatás és műszaki tartalom
1.
A padló
kiválasztása

Megkönnyítjük a dolgod! Válaszd ki milyen területre keresel megoldást, majd egy rövid űrlap kitöltése után pontosíthatod a saját területedre specifikusan jellemző adatokat, mi pedig kiszámoljuk neked, hogy mennyire gazdaságos számodra a Superfloor megoldás.

Ha már megadtad, hogy melyik Superfloor padlótípust milyen területre szeretnéd alkalmazni, akkor mi automatikusan elküldjük neked a kiválasztott eljárás teljes műszaki követelményeit és tartalmát. Így minden esetben tudni fogod, hogy mire számíts a kivitelezés során.

3.
Előzetes Árkalkuláció
4.
Megfelelő partner kiválasztása

Az űrlap kitöltése után, max. 48 óra leforgása után partnereink elkészítik az általad megadott területre, az általad választott Superfloor padlómegoldás Előzetes Árkalkulációját, amely egyszerre több, a feladatra alkalmas partnerünktől is érkezhet.

Az árkalkulációk alapján most már lehetőséged adódik eldönteni, hogy melyik Superfloor partnerünk a legideálisabb választás a Te számodra. Ha esetleg a legjobb döntés meghozatalához referenciákra lenne szükséged, keress minket bizalommal!

 
5.
Tényleges Árkalkuláció
6.
Dokumentáció és lekövetés

Ha már kiválasztottad, hogy melyik Superfloor partnerünké lesz a megtiszteltetés, hogy a padlódból igazi Szuper padlót varázsoljon, akkor úgy elkészül a teljes és hivatalos árkalkuláció, a technológiai jegyzőkönyv és a kötelező szerződések is megköttetnek a munka akadálymentes elvégzése érdekében

A megrendelt padló kivitelezése során az Epo-trend folyamatosan szemmel tartja annak alakulását, valamint megbizonyosodik arról, hogy kiválasztott Superfloor partnerünk megkapja a legszéleskörűbb támogatást munkájának kivitelezése közben, hogy az megfeleljen az előírt műszaki követelményeknek.

7.
Mérés és
Minősítés
8.
Átadás és
igazolás

A munka elvégzése után az Epo-trend technológus ollégái kivonulnak aza adott helyszínre, hogy méréseket végezve megbizonyosodjanak az adott Superfloor koncepció tényleges és elvárt műszaki tartalmáról. Ha az értékek megfelelőek, csak abban az esetben minősítik a padlót Superfloor padlóvá.

Ha elkészült a padlód, akkor az átadásra kerül, valamint megkapod a tényleges műszaki eljárás jegyzőkönyvét, egy igazolást, amely biztosítja, hogy a padlód a Superfloor koncepciót követve készült, illetve a megfelelő karbantartási útmutatást és ajánlást, hogy a padlód tényleg örök életre szóljon.

A Padlóválasztó jelenleg fejlesztés alatt áll, de nemsokára elérhetővé válik mindenki számára!