PADLÓCSISZOLÓ RENDSZEREK

KIS TERÜLETEKRE

HC930-0005_edited.png

Az Epo-trend Kft. a HTC Gépcsaláddal együtt beolvadt a Husqvarna gépcsaládba és ennek köszönhetően teljesen új koncepciós felület előkészítő gépeink és szerszámaink vannak, egy teljes rendszer , amely a felület előkészítő szakember minden igényét kiszolgálja.  A hagyományos eljárásoknak, mint a marás vagy szemcseszórás van roncsoló vagy kevésbé kiegyenlítő hatása, ezen negatív élmények teljesen elkerülhetők ha csiszolási módszer alkalmazásával. A kisebb területeken az alábbi gépek a legmegfelelőbb partnereink, hiszen könnyen kezelhetők, összecsukhatók, viszont rendkívül termelékenyek.  

Hatékonyság felső fokon

Bármilyen más felület tisztítási eljárásról beszélünk az mindig csak valamilyen szennyeződést, vékony, máló réteget tud eltávolítani, a csiszolással viszont olyan nyíró erők keletkeznek a gép alatt, amelyek sehogyan sem tudják a beton mélységét roncsolni, ellenben a kicsit is ellazult részeket könnyedén leválasztják arról, ennek köszönhetően egy úgynevezett ideális fogadó felületet tudunk létrehozni, mindezt ugye nagy mennyiségben a nagy gépeinkkel, amikor pedig arról van szó, hogy egy lakásban egy burkolatmaradék vagy egy ragasztó eltávolításra van szükség, ki kell csiszolni a fogadó betont, vagy kevés aljzatkiegyenlítőt,  kevés munkát kelljen belefektetnünk az újraburkolásba, nos ezekhez ajánljuk a kis gépeinket.

CSISZOLÓFEJ

CSISZOLÁSI SZÉLESSÉG

[mm]

Egy tárcsás csiszológépek

Bolygó mozgásos csiszológépek

PG 280

PG 400

PG 450

PG 510

HC510-0177%20(3)_edited.png
HC510-0299%20(2)_edited.png
HC510-0309%20(1)_edited.png
HC510-0338%20(1)_edited.png

1/3 fázisú

1 fázisú

3 fázisú

1 fázisú

280 mm

510 mm

450 mm

400 mm

16

12

TELJESÍTMÉNY

[kW]

8

4kW

4 kW

4

0

2,2kW

2,2kW

2,2kW

120

35-95 m2/h

80-120 m2/h

30-80 m2/h

70-115 m2/h

30-75 m2/h

60-100 m2/h

95-145 m2/h

*TERMELÉKENYSÉG

Betoneltávolítás – az eső által okozott sérülések elsimítása

Bevonat eltávolítás – vastag réteg szőnyegragasztó eltávolítása

HC550-0199 (2).jpg

PADLÓCSISZOLÓ BERENDEZÉSEK A MAGASABB TERMELÉKENYSÉGI SZINT ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

A kívánt eredmények elérése érdekében a megfelelő eszközök mellett szakmai tapasztalatokra van szükség az anyagok és az eszközök maximális termelékenységének az eléréséhez, valamint a szép és műszakilag tökéletes végeredményhez.

 

Küldetésünk, hogy csiszológépeink, por- és iszap kezelő rendszereink, gyémánt szerszámaink és padlómegoldásaink teljes és feladatra szabható rendszerével biztosítsuk ügyfeleink részére a padlócsiszolás minden tudás és eszköz tárát.

Gépek és műszaki adatok

HC510-0309%20(1)_edited.png
HC510-0177%20(3)_edited.png
HC510-0299%20(2)_edited.png
HC510-0338%20(1)_edited.png
adatok.jpg

A RENDSZER, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL A MUNKA IS HATÉKONYABBÁ VÁLIK

Surface_prep_2020_ENG_web_spreads%5B1367

Mint a padlócsiszolás szakértője, biztosan Ön is sokszor áll szemben új kihívásokkal nap mint nap. A beton felület állapota nem mindig olyan, mint amire számítunk, és van, hogy az elérni kívánt végeredményhez több idő kell, csak egy dolog nem változik, a határidő. Az olyan berendezések és eszközök használata, amelyek a felhasználó igényeihez viszonyulnak és jól átgondolt rendszerben működnek, segítenek több időt tölteni produktív munkavégzéssel, - több öröm és több szabadidő a munka eredménye.

 

A Husqvarna padlócsiszoló rendszer olyan berendezések és gyémánt szerszámok együttese, amelyek egymáshoz lettek fejlesztve, a maximális hatékonyságért. A Hiperfloor-módszer még speciálisan tervezett segédanyagokat is tartalmaz.

KOMPAKT PORGYŰJTŐK

A Husqvarna porelszívó berendezései nagy teljesítményű szívórendszerrel felszerelt gépek mind száraz és mind vizes alkalmazásra is kifejlesztve. A kapacitás és a szűrés a legnehezebb munkákhoz is nagyvonalúan van méretezve, hatékonyan tisztán tartva a padlót, ugyanakkor eltávolítva a levegőben lévő port is.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ PADLÓCSISZOLÓ GÉPEK

A Husqvarna a padlócsiszoló gépek széles választékát kínálja, számos méretben, amelyek célja, hogy támogassák az Ön munkáját, csakis kiváló eredményeket és elégedett ügyfeleket hagyva maguk után.

HATÉKONY GYÉMÁNT SZERSZÁMOK

Bármi legyen is a felhasználási környezet, a Husqvarna gyémánt szerszámai megfelelnek az Ön igényeinek a legkeményebbtől a a legabrazívabb betonpadlóig, ideértve még a terazzo padlót, a természetes kőből és más anyagokból készült padlófelületeket is

A KATEGÓRIA LEGJOBB POR-ÉS ISZAPKEZELÉSÉT BIZTOSÍTÓ TELJES RENDSZEREK

A betonport és az iszapot biztonságosan és hatékonyan el kell távolítani, hogy megvédje magát és környezetét. A Husqvarna útmutatása, szaktudása és teljesen integrált nagy teljesítményű berendezései hatékony segítséget nyújtanak a por és iszap kezeléséhez, és lehetővé teszik, hogy
termelékeny maradjon a szabályok és előírások maradéktalan betartásával.
Azáltal, hogy a betonvágás, -fúrás és -csiszolás területén rendelkezésre álló szakértelmét a porés iszapkezelés csúcstechnológiájával kombinálja, a Husqvarna egyedi módon képes egyszerűen használható megoldásokat biztosítani. A por és iszap hatékonyabb kezelése jobb munkamódszereket
jelent.

Termékpaletta áttekintés

A Husqvarna nagy igénybevételre tervezett por- és iszapkezelő berendezéseinek kínálata az építőipar minden igényét és alkalmazási területét lefedi – a kisméretű 1 fázisú H osztályú porelszívóktól a hatékony iszapelszívókon át a nagy, 3 fázisú H osztályú porelszívókig. Az egészséges munkakörülmények
biztosításához szükséges berendezéseket a HEPA H13 szűrőkkel ellátott egyszerűen hordozható légtisztítók egészítik ki.

Porszívók és műszaki adatok

Husqvarna T10000
Husqvarna T7500
Husqvarna DC6000
Husqvarna T 4000
Husqvarna S 36
Husqvarna S26
porszívók.png
Surface_prep_2020_ENG_web_spreads%5B1367

A POR BIZTONSÁGOSABB ÉS HATÉKONYABB KORDÁBAN TARTÁSA CÉLJÁBÓL AJÁNLOTT MUNKAMÓDSZEREK

A por kordában tartásának egyik legjobb eszköze a víz. Ha van rá mód, elegendő víz használatával közvetlenül a keletkezés helyén meg tudja kötni a port nedves vágás/fúrás során. Ha egy iszapelszívó berendezéshez iszapgyűjtőt csatlakoztat, tisztán tarthatja a munkaterületet.
Ha a helyszínen nincs lehetőség víz használatára, a vágó-/fúró-/csiszoló berendezést beépített porgyűjtővel vagy szorosan csatlakoztatott porelvezetővel kell használni, amely közvetlenül a keletkezés helyén gyűjti be a port. Ezt az eszközt az adott munkához megfelelő légáramot és kapacitást kínáló H osztályú porelszívóhoz kell csatlakoztatni, és HEPA H13 szűrőkkel is
el kell látni.

A munkaterület takarítása során a padló tisztítására seprű helyett lehúzó lapátot használjon. Porelszívás során mindig HEPA H13 szűrőkkel ellátott H osztályú porelszívót használjon. MEGJEGYZÉS: A szokásos/háztartási porszívók nem képesek a belélegezhető porszemek elszívására, azokat ne használja erre a célra.
Ha kiegészítőként egy vagy több hatékony HEPA H13 szűrővel ellátott hordozható légtisztítót használ, egyszerűen gondoskodhat a levegőben található belélegezhető por további csökkentéséről, és még jobban védi dolgozóit a munkaterületen. Az intenzív vagy hosszú távú védelem érdekében, a kezelőnek légzésvédő maszk viselése ajánlott.

Husqvarna porszívók 1
Husqvarna porszívók 2
Husqvarna porszívók 3
Husqvarna porszívók 3
hq2.png

GYÉMÁNY SZERSZÁMOK FELÜLETELŐKÉSZÍTÉSHEZ ÉS PADLÓKEZELÉSI TERMÉKEK

A padlócsiszolás sokféle célra alkalmazható. A siker és a termelékenység szorosan összefügg azzal, hogy a megfelelő eszközöket használjuk-e. Bármi legyen is a felhasználási környezet, a Husqvarna gyémánt csiszolófejes eszközei megfelelnek az Ön igényeinek a legkeményebbtől a legabrazívabb betonpadlóig, ideértve még a terazzo padlókat, a természetes kőből és más anyagokból készült padlófelületeket is.