Gépbérlés az Epo-trendnél

- Az Epo-trend Kft lehetőséget biztosít bármely vállalkozás részére, hogy bizonyos gépeket bérbe vehessen különböző munkák elvégzéséhez, úgy mint csiszolás, burkolat bontás, takarítás vagy kőfelújítás. Fontos megjegyezni, hogy az Epo-trend Kft-nek ilyen szempontból csak bejegyzett vállalkozásokat áll módjában kiszolgálni.

- A bérlőnek a bérelni kívánt gépet az Epo-trend Kft. telephelyéről, az Epo-trend Kft nyitvatartási idejében van lehetősége átvenni. A bérlet minimális időtartama 1 nap.

- A gépek használatáért a bérlő bérleti díjat, a gép szerződésszerű (ugyancsak a telephelyre történő) visszaszállításának biztosítására pedig letéti díjat (kauciót) köteles fizetni. A letéti díj a bérlet tárgyát képező gép bérbevételekor, előre fizetendő. A letéti díjat Bérbeadó a gépnek a bérbeadással azonos állapotában történő, szerződésszerű visszaszolgáltatásakor Bérlő számára azonnal visszafizeti.

- Bérelhető gépeink különösebb szaktudást nem igényelnek, de használatukhoz, illetve technológiai paramétereik megismeréséhez szakmai segítség szükséges, amelyet cégünk biztosít minden kedves ügyfelünknek. Kollégáink az alábbi Űrlap kitöltése után szinte azonnal kapcsolatba lépnek Önnel, hogy segítsenek kiválasztani az Ön igényeinek legmegfelelőbb megoldást.

A telephely pontos címe:

6800, Hódezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

N%C3%A9vtelen%20terv%20(18)_edited.png

A procedúra megkezdéséhez kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink 24 órán belül kapcsolatba lépnek Önnel!

Felületelőkészítés/gépbérlés

Csiszolás és polírozás

Burkolatbontás

Burkolatbontas
_LTE1471_edited.jpg

Takarítás

Kőfelújítás

Mshine szerszámok Márványra