A GYÉMÁNTOK EREJE-

GYÉMÁNT PADES TAKARÍTÁSI TECHNOLÓGIA

 

Miért érdemes a gyémánt pades technológiát választani a hagyományos nejlon padekkel szemben?​ Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.

Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.​ Az eredmény: magasabb fényerő és sokkal jobb takarítási teljesítmény.​ A káros vegyszerek és hagyományos padek használata helyett egy sokkal környezet barátabb megoldás alkalmazása. A magasabb és hosszan tartóbb fényesség garantálva.

Névtelen terv (4).png

HOGYAN MŰKÖDIK?

A gyémánt pades eljárás, egy olyan forradalmian új padlótisztítási módszer, mely billiónyi mikroszkopikus gyémántszemcsével rendelkező súroló paddel mechanikusan kezeli és tartja ragyogóan tisztán a padlót, amely szükségtelenné teszi a vegyszer használatot a napi karbantartáshoz. A gyémánt padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.​ Ehhez a világ legjobb tisztítószere kell – a VÍZ. Minden egyes gyémánt pad különböző méretű gyémánttal töltött, melyek különböző képességekkel és tulajdonságokkal ruházzák fel azokat.

MIÉRT SOKKAL ELŐNYÖSEBB EZ AZ ELJÁRÁS?

Egy piszkos padlón a letapadt szennyeződés nem maga a kosz -meglepő módon-, hanem az azzal összekeveredett és a felületbe dolgozott tisztítószer! A hagyományos takarítási eljárással szemben a gyémánt pad-ek nem a tisztítószer erejével takarítanak, hanem a gyémántok verhetetlen hatékonyságával csupán tiszta víz hozzáadásával.​ A vegyszer és gyémánt csatájából egyértelműen a gyémánt kerül ki győztesen. Tehát ez a technológia költséghatékony, környezetbarát, egyszerűen használható és kiváló minőségű eredménnyel szerepelt eddig mindenhol.

MI AZ EKO-TREND?

Az Eko-trend márkanév az Epo-trend Kft külön, a padló karbantartással és a hozzá kapcsolódó technológiákkal és eszközökkel foglalkozó szakágának megnevezése. Egy külön álló brand, melynek küldetése a Padló karbantartás fontosságának megismertetése, illetve annak felismerése, hogy a környezettudatosság, a hatékonyság és gazdaságosság a mai piac elengedhetetlen követelményei egy fenntartható gazdaság működése érdekében. Az Eko-trendnél elsőrangú a környezettudatosság elvének követése, az hogy hozzájáruljunk egy fenntarthatóbb és élhetőbb jövő kialakításához. Ugyanakkor az is a célunk, hogy a takarítás hatékonyságát növeljük, a vele járó költségeket pedig minimálisra csökkentsük. Ennek érdekében kutattunk és találtunk olyan takarítási technológiákat, amely minden elvárásnak megfelelnek.

 
Egytárcsás súrológép

GAOMEI TERMÉKKÍNÁLATUNK

GAOMEI TAKARÍTÓ ÉS

KARBANTARTÓ GÉPCSALÁD

gaomei_logó.png

A GAOMEI a világ egyik vezető takarítóeszköz gyártója, amely 1997-ben alakult, több mint 15000 négyzetméternyi gyártási területet felölelve.​ Több mint 20 évnyi fejlesztést és korszerűsítést maga mögött tudva, a Gaomei a 200 főt is meghaladó alkalmazott állományával, egyesíti és harmonizálja a fémlemezek feldolgozását, valamint az r&d és fröccs öntvény gyártását.​ Ahogy egy professzionális takarító eszközt gyártó cég, a Gaomei is egy komplett vonalat épített ki a szakszerű padlókarbantartás és tisztítási megoldások alkalmazására a különböző típusú üzleti és ipari területeken, ideértve a ’smart’ takarító rendszert, a padló súrolókat, a súroló-seprő -, a seprő – és üzleti takarító gépeket.

FC25-17
UNIVERZÁLIS EGYTÁRCSÁS
SÚROLÓGÉP
GAOMEI 50B
GYALOGKÍSÉRETŰ SÚROLÓ-SZÍVÓGÉP

A Gaomei FC-2517 a tökéletes súrológép wax eltávolításra, kristalizált kőfelületek felújítására, cementpadlók csiszolására és karbantartó takarításra.

Padlókarbantartás: Excentrikus motor kialakítás

A Gaomei GM50B a tökéletes gyalogkíséretű súroló-szívógép, ha 500 és 2000 m2 közötti, közepes méretű felületekről van szó. Rendkívül kompakt, jó koncepcióval a belső terek tisztítására. A könnyen áttekinthető kezelőpanelnek köszönhetően nem igényel speciális betanítást a gép kezelése.​ Halk üzemelése révén alkalmas zajérzékeny létesítmények pl. iskolák, kórházak takarítására.

GAOMEI 56B
GYALOGKÍSÉRETŰ SÚROLÓ-SZÍVÓGÉP
GAOMEI 70BT
GYALOGKÍSÉRETŰ, ÖNJÁRÓ SÚROLÓ-SZÍVÓGÉP

A Gaomei GM56B a tökéletes gyalogkíséretű súroló-szívógép, ha 2500 és 7500 m2 közötti, közepes és nagyobb méretű felületekről van szó. Rendkívül kompakt, jó koncepcióval a belső terek tisztítására. A könnyen áttekinthető kezelőpanelnek köszönhetően nem igényel speciális betanítást a gép kezelése. Halk üzemelése révén alkalmas zajérzékeny létesítmények pl. iskolák, kórházak takarítására.

A Gaomei GM70BT a tökéletes gyalogkíséretű súroló-szívógép, ha 2000 és 3000 m2 közötti felületek hatékony és gyors takarításáról van szó.

Félautomata súrológépekkel összehasonlítva jelentősen csökkenti a gépkezelő leterheltségét. Rendkívül kompakt. A könnyen áttekinthető kezelőpanelnek köszönhetően nem igényel speciális betanítást a gép kezelése.

GAOMEI MINI
RÁÜLŐS KÉTTÁRCSÁS SÚROLÓ-SZÍVÓGÉP

A Gaomei GM-MINI egy kis méretű, de nagy teljesítményű súroló-szívógép. Hatékonysága megegyezik 4 db egytárcsás gyalogkíséretű padlósúrológéppel. A kis méretű ráülős padlósúrolók új mércéje, kifejezetten 5000–10 000m2 terület takarításhoz. Mini és kompakt méretének köszönhetően könnyen befér a felvonókba lehetővé téve ezzel a több épület szinten történő gyors és hatékony padlótisztítást. Zajérzékeny helyek takarítására is kiválóan alkalmas pl. kórházak, iskolák. 

GAOMEI 110BT
RÁÜLŐS, KÉTTÁRCSÁS SÚROLÓ-SZÍVÓGÉP

A Gaomei GM-110BT85 nagy teljesítményű súroló-szívógép. Hatékonysága megegyezik 4 db egytárcsás gyalogkíséretű padló súrológéppel. A kis méretű és gyors ráülős padlósúroló 8000–20 000m2 nagyságú terület takarításhoz. Különleges HY meghajtású kerék 6 km/órás sebességével különösen gyors és hatékony padlótisztítást tesz lehetővé. Zajérzékeny helyek takarítására is kiválóan alkalmas pl. kórházak, iskolák. 

GAOMEI GM160
RÁÜLŐS SÚROLÓ-        SZÍVÓGÉP
GAOMEI GM230
RÁÜLŐS, KÉTTÁRCSÁS SÚROLÓ-SZÍVÓGÉP

A Gaomei GM-160 egy nagy teljesítményű súroló-szívógép. Kiválóan használható közepes és nagy területeken. Kiváló tisztítási teljesítmény  -> hatékony munkaerő gazdálkodás. Kiemelkedő súrolási sebesség, kétszer gyorsabb egy átlagos ráülős súrólógépnél. A könnyen áttekinthető kezelőpanelnek köszönhetően nem igényel speciális betanítást a gép kezelése. Max. 30 %-os mászóképességének köszönhetően bármilyen kocsifeljáró könnyedén takarítható. 

A Gaomei GM-230 egy nagy teljesítményű súroló-szívógép. Kiválóan használható közepes és nagy területeken. Kiváló tisztítási teljesítmény  -> hatékony munkaerő gazdálkodás. Kiemelkedő súrolási sebesség, kétszer gyorsabb egy átlagos ráülős súrólógépnél. A könnyen áttekinthető kezelőpanelnek köszönhetően nem igényel speciális betanítást a gép kezelése. Max. 30 %-os mászóképességének köszönhetően bármilyen kocsifeljáró könnyedén takarítható.

GAOMEI S1500
RÁÜLŐS NAGYMÉRETŰ
SEPRŐGÉP      
GAOMEI S1900ED
RÁÜLŐS NAGYMÉRETŰ SEPRŐGÉP

A Gaomei S1500 egy nagy teljesítményű seprőgép. Kiválóan használható közepes és nagy területeken. Kiváló tisztítási teljesítmény -> hatékony munkaerő gazdálkodás. Az optimális megjelenés és a kiváló teljesítmény révén nagy hatékonyságú tisztító képességgel távolítja el a port és a hulladékot egy lépésben, folyamatos pormentes működéssel. Bel- illetve kültéren egyaránt használható. Opcionális fejvédővel felszerelt, különféle környezetben széles felhasználási területet biztosítva.

A Gaomei S1900ED egy nagy teljesítményű seprőgép. Kiválóan használható nagy területeken. Kiváló tisztítási teljesítmény -> hatékony munkaerő gazdálkodás. Az optimális megjelenés és a kiváló teljesítmény révén nagy hatékonyságú tisztító képességgel távolítja el a port és a hulladékot egy lépésben, folyamatos pormentes működéssel. A biztonságos zárt fülke kényelmesen használható esőben, hidegben, porban és  szélsőséges időjárási körülmények között is.

 
Grass with Dew

EZSHINE TERMÉKKÍNÁLATUNK-TAKARÍTÁS

logo.png

EZSHINE GYÉMÁNT PADEK-

VEGYSZERMENTES TAKARÍTÁS

Hadd mutassunk be egy  olyan takarítási eljárást, amely során a padlót mikroszkopikus méretű gyémántokkal töltött súrolópedekkel mechanikusan takarítják és tartják karban. A gyémánt padek rugalmasak, ezért lekövetik a padló textúráját és hatékonyan szedik ki a koszt és letapadt szennyeződéseket a padló karcaiból és egyenetlenségeiből.

Miért válassza az EzShine-t?

Könnyebb használni minden feladat elvégzéséhez, bármilyen padló típuson, bármilyen általános takarító gépet használva.​ Munkaerő, idő, fenntartási költségek és fogyasztás megtakarítása.​ Hihetetlen teljesítmény. Környezettudatos:  kizárólag csak víz és a gyémánt technológia használata.

EZSHINE MAINTANENCE PADEK

A beton, terrazzo, műgyanta vagy kőpadlók takarítására alkalmas padek.​ Az erős szálú sörte alap biztosítja a magas fényt a végeredményben.​ Hosszabb élettartam.​ Gyorsan távolítja el a karcokat.​ Mechanikus tisztítás és takarítás, kizárólag tiszta víz felhasználásával, vegyszermentes.​ Kizárólag súroló-szívó és egytárcsás géppel való vizes használatra.​ A széria külön-külön vagy kombinálva is használható a mindennapos karbantartási feladatok elvégzésére.

Piros #400        Durva

Fehér #800       Medium

Sárga #1500     Puha

Zöld #3000       ExtraPuha

Ajánlott gépek:

Súrológép

Egytárcsás súrológép (125–400 ford / perc)

Oszcilláló /orbitális gép

Nagy sebességű polírozó gép, 2000 fordulat / perc sebességig

EZSTRIP PAD XSHINE PAD XGLOSS PAD

Kifejezetten boltok, üzletek, nagy gyalogosforgalmú helyek számára kifejlesztve. Finomítja és teljessé teszi a hagyományos padló ápolórendszert. Ugyanaz a magas minőség és rutineljárás minden évszakban. Rendkívül gazdaságos - szakszerűen használva. Polírozott vagy bevonat nélküli padlókhoz. Élettartama kifejezetten hosszú, akár 60.000 m² is lehet. Nagyobb mikroszkopikus gyémánt koncentráció. A padló fényét gyorsan növeli, kevesebb lépésben.​​​​

Extrém Piros #200         Extra durva

XPiros #400                   Kemény

Narancs #800                Médium

Kék #1500                     Puha

Rózsaszín #3000           Extra Puha

Szürke #12000              XXPuha

Ajánlott gépek:

Súrológép

Egytárcsás súrológép (125–400 ford / perc)

Oszcilláló /orbitális gép

Nagy sebességű polírozó gép, 2000 fordulat / perc sebességig

 
Grass with Dew

EZSHINE MAINTENANCE PADEK

-TAKARÍTÁSI ELJÁRÁSOK

logo.png

EZSHINE MAINTANENCE PADEK

-KŐPADLÓK/MÁRVÁNY TAKARÍTÁSA

Felhasználási javaslat:

1.Piros-Fehér-Sárga-Zöld, 4 lépés. Egyszer egy hónapban, 6 áthaladás mindegyik lépésnél, csak víz hozzáadásával

2.Fehér vagy Sárga, 1 lépés, karbantartás minden 5. napon, 2 áthaladás

3.Zöld, 1 lépés, napi takarítás, 1 áthaladás

1. lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Piros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával Eltávolítja a mély karcolásokat és foltokat Egy tiszta és jól előkészített felületet hagy maga után.

2. lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Fehér, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Matt fényű felületet hagy maga után

3. lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Sárga, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Selyem fényű felületet hagy maga után.

4.lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Zöld, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Magyas fényű felületet hagy maga után

·A fényesség növekszik a napi használat során

EZSHINE MAINTANENCE PADEK 

-BETON/TERAZZO/CSEMPE

Felhasználási lépések:

1.Piros-Fehér-Sárga-Zöld, 4 lépés. Egyszer egy hónapban, 6 áthaladás mindegyik lépésnél, csak víz hozzáadásával

2.Fehér vagy Sárga, 1 lépés, karbantartás minden 5. napon, 2 áthaladás

3.Zöld, 1 lépés, napi takarítás, 1 áthaladás

1. lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Piros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával ·Eltávolítja a mély karcolásokat és foltokat Egy tiszta és jól előkészített felületet hagy maga után

2. lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Fehér, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával.·Eltávolítja a kis karcokat

3.lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Sárga, áthaladás, csak víz hozzáadásával. ·Matt fényű felületet hagy maga után

4.lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Zöld, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával. ·Selyem fényű felületet hagy maga után

5. lépés

·Betontömörítő

·Permetezzük a betonvédőt vagy tömörítő anyagot a felületre, majd egyenletesen mossuk el rajta

6. lépés

·Ha a segédanyag megszáradt a felületen, akkor

használjunk Maintenance/Karbantartási Pad-et/ Zöld,majd 6 áthaladással polírozzuk a felületet nagy sebességű polírozó géppel Tükör fényes felületet hagy maga után ·Napi takarítás: Zöld paddel egy lépésben, magas fordulatszámú polírozás egyszer egy héten

EZSHINE MAINTANENCE PADEK -

-BEVONT FELÜLETEK PVC/GUMI/LINOLEUM

Felhasználási lépések:

Sztrippeléshez: EZstrip Pad Extrém Piros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával, amikor az elöregedett bevonatok eltávolítására van szükség.

Felújításhoz: Piros-Fehér-Sárga-Zöld, 4 lépés. Egyszer egy hónapban, 6 áthaladás mindegyik lépésnél, csak víz hozzáadásával Zöld, 1 lépés, napi takarítás, 1 áthaladás

1. lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Piros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával

·Eltávolítja a mély karcolásokat és foltokat

·Egy tiszta és jól előkészített felületet hagy maga után

2.lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Fehér, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Eltávolítja a kis karcokat.

3.lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Sárga, áthaladás,

csak víz hozzáadásával

Selyem fényű felületet hagy maga után

4.lépés

·Maintenance/Karbantartási Pad Zöld, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Magas fényű felületet hagy maga után

5.lépés

·A felület újrabevonása.

·Használjunk jó minőségű bevonatot vagy segédanyagot

6. lépés

·Ha a segédanyag megszáradt a felületen, akkor használjunk Maintenance/Karbantartási Pad-et/ Zöld,majd 6 áthaladással polírozzuk a felületet nagy sebességű polírozó géppel Tükör fényes felületet hagy maga után.·Napi takarítás: Zöld paddel egy lépésben, magas fordulatszámú polírozás egyszer egy héten

Grass with Dew

EZSHINE XSHINE PADEK

-TAKARÍTÁSI ELJÁRÁSOK

logo.png
 

EZSTRIP, XSHINE, XGLOSS PADEK

- KŐPADLÓK/MÁRVÁNY

Felhasználási javaslat:

1.Extrém Piros(EzStrip vagy XPiros-Narancs-Kék-Rózsaszín, 4 lépés. Egyszer egy hónapban, 6 áthaladás, mindegyik lépésnél, csak víz hozzáadásával

2.Narancs vagy Kék, 1 lépés, karbantartás minden 5. napon, 2 áthaladás

3.Rózsaszín vagy Szürke (XGloss), 1 lépés, napi takarítás, 1 áthaladás

4.Gyorsabb megoldás: Extrém Piros-Narancs-Rózsaszín vagy Narancs-Kék-Rózsaszín, 3 lépés, 6 áthaladás, Egyszer egy hónapban

1. lépés

·EZstrip Pad Extrém Piros vagy Xshine Pad XPiros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával Eltávolítja a mély karcolásokat és foltokat Egy tiszta és jól előkészített felületet hagy maga után

2. lépés

·Xshine Pad Narancs, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Matt fényű felületet hagy maga után

3.lépés

·Xshine Pad Kék, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával

- Selyem fényű felületet hagy maga után

4. lépés

·Xshine Pad Rózsaszín, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Magas fényű, tükör fényű felületet hagy maga után

A fényesség növekszik a napi használat során

EZSTRIP, XSHINE, XGLOSS PADEK

- BETON/TERAZZO/CSEMPE

Felhasználási lépések:

1.Extrém Piros (EzStrip) vagy XPiros-Narancs-Kék-Rózsaszín, 4 lépés. Egyszer egy hónapban, 6 áthaladás mindegyik lépésnél, csak víz hozzáadásával

2.Narancs vagy Kék, 1 lépés, karbantartás minden 5. napon, 2 áthaladás

3.Rózsaszín vagy Szürke(XGloss), 1 lépés, napi takarítás, 1 áthaladás

1.lépés

·EZstrip Pad Extrém Piros vagy Xshine Pad XPiros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával

·Eltávolítja a mély karcolásokat és foltokat. Egy tiszta és jól előkészített felületet hagy maga után

2.lépés

·Xshine Pad Narancs, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával.

Eltávolítja a kisebb karcokat

3.lépés

Xshine Pad Kék, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával

- Matt fényű felületet hagy maga után

4.lépés

·Xshine Pad Rózsaszín, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

Selyem fényű felületet hagy maga után

5.lépés

·Betontömörítő

·Permetezzük a betonvédőt vagy tömörítő anyagot a felületre, majd egyenletesen mossuk el rajta

6.lépés

·Ha a segédanyag megszáradt a felületen, akkor használjunk az XShine Pad Rózsaszínt vagy az XGloss Pad Szürkét,majd 6 áthaladással polírozzuk a felületet nagy sebességű polírozó géppel Tükör fényes felületet hagy maga után. Napi takarítás Rózsaszín vagy Szürke paddel egy lépésben, magas fordulatszámú száraz polírozás egyszer egy héten.

EZSTRIP, XSHINE, XGLOSS PADEK

- BEVONT FELÜLETEK PVC/GUMI/LINOLEUM

Felhasználási lépések:

Sztrippeléshez: ·EZstrip Pad Extrém Piros, 6 áthaladás,csak víz hozzáadásával, amikor elöregedett bevonatokat kell eltávolítani

Felújításhoz ·XPiros-Narancs-Kék-Rózsaszín,4 lépés, egyszer egy hónapban, 6 áthaladás

Gyorsabb megoldás: Extrém Piros-Narancs-Rózsaszín vagy  Narancs-Kék-Rózsaszín, 3 lépés, 6 áthaladás, egyszer egy hónapban

1. lépés

·EZstrip Pad Extrém Piros vagy Xshine Pad XPiros, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával

·Eltávolítja a mély karcolásokat és foltokat

·Egy tiszta és jól előkészített felületet hagy maga után

2. lépés

·Xshine Pad Narancs, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

·Eltávolítja a kisebb karcokat

3.lépés

·Xshine Pad Kék, 6 áthaladás csak víz hozzáadásával

- Selyem fényű felületet hagy maga után

4.lépés

·Xshine Pad Rózsaszín, 6 áthaladás, csak víz hozzáadásával

Magas fényű felületet hagy maga után

5.lépés

·A felület újra bevonása

·Használjunk jó minőségű bevonatot vagy segédanyagot

6.lépés

·Ha a segédanyag megszáradt a felületen, akkor használjunk az XShine Pad Rózsaszínt vagy az XGloss Pad Szürkét,majd 6 áthaladással polírozzuk a felületet nagy sebességű polírozó géppel. Tükör fényes felületet hagy maga után. Napi takarítás Rózsaszín vagy Szürke paddel egy lépésben, magas fordulatszámú száraz polírozás egyszer egy héten.

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, 

Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

+36-62/244-726

info@epo-trend.hu

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

László Krisztián

Operatív Igazgató

+36-30/162-65-45

christian.laszlo@epo-trend.hu

Nagyari Tibor 

Technológiai szaktanácsadó

+36-70/469-93-55

nagyari.tibor@epo-trend.hu

Forgó Norbert 

Beszerzési és logisztikai menedzser

+36-70/380-87-67

megrendeles@epo-trend.hu

Szalkai Anikó 

Pénzügy és Számlázás

+36-70/380-56-65

szamlazas@epo-trend.hu

©2020 by László-Tóth Enikő