HTC Superfloor Platinum

HTC SUPERFLOOR.

TÖBB, MINT PUSZTÁN GYÖNYÖRŰ FELÜLET.

HTC SUPERFLOOR - A LEGSOKOLDALÚBB PADLÓMEGOLDÁS

Amikor a betonpadlót a legerősebb anyagból öntik, a kő adalékanyag a felület alatt leülepedik, és a felső felületen főleg cement marad. A HTC Superfloor™ folyamata magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadló mechanikus javítását. A HTC gépei és szerszámai standardizált lépések sorozatával csiszolják és polírozzák a betonpadlózatokat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont. A folyamat eredményeként a padlózat tartósabb, fényesebb és gazdaságosan fenntartható lesz. 

A HTC Superfloor™ jóval több, mint egy természetes felület. Nézze meg egy kicsit közelebbről, és felfedezheti a szupererőt, amely padlóját egyedivé teszi!

HTC Superfloor: HTC padlócsiszológéppel, HTC szerszámokkal a HTC előírásainak megfelelő segédanyagokkal kivitelezett munka, beleértve a gyémánt pades karbantartó-tisztító rendszer kiajánlását is.
A HTC Superfloor kizárólagos forgalmazója Magyarországon az Epo-trend Kft.

 • Az eredeti módszert folyamatosan fejlesztették, finomították az évtizedek során, ezzel elérve egy professzionális eljárást.

 • Átlagosan 40%-kal alacsonyabbak az életciklusköltségek, mint a hagyományos padlómegoldásoknál.

 • Ugyanúgy működik az új padlóknál, mint a meglévő padlók felújításakor.

 • A kivitelezés teljesen száraz, iszap, víz és szállópormentes.

 • A padló egyenletesség javul, a padló síkpontossága a mélycsiszolási fázisok hatására megnő.

 • Környezetbarát technológia.

 • Könnyen karbantartható, takarítható.

SZUPER ERŐS HTC SUPERFLOOR

A  HTC Superfloor™ szinte korlátlan élettartamú és képes ellenállni a legkeményebb külső hatásoknak is. A karbantartás főként a padló fényének helyreállítását jelenti, így megfelelő tisztítással és minimális költségek mellett a magas élettartam tovább növelhető.

Szinte bármilyen környezetben

A HTC Superfloor™ szinte bárhol használható. A természetesen szép felület pozitív benyomást kelthet üzleti környezetben, de tartósságát és egyenletességét elsősorban a gyárakban és a raktárakban tudják kihasználni. A könnyen tisztítható felület miatt a betonpadló népszerű iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, tornatermek és más forgalmas, tartósan igénybe vett épületek körében is.

HTC Superfloor GYM

SZUPER GAZDASÁGOS HTC SUPERFLOOR

Költséghatékony karbantartás

A HTC Superfloor™-t rendkívül könnyű újszerű állapotban tartani. A padló tisztán tartásának egyik egyszerű módja, ha gyémánt paddal ellátott padlótisztító gépet használunk. Ez nemcsak tisztítja a padlót, hanem mikro-csiszolást is végez rajta, mindössze víz használatával. A kézi tisztítás porszívóval vagy nedves törlőkendővel szintén jól kivitelezhető.

Néhány év után a padló természetes patinát nyer, de igény esetén újra csiszolható, hogy eredeti fényét visszaadjuk. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy a folyamat hányszor ismételhető meg.

A HTC Superfloor™ rendkívül költséghatékony megoldás rövid és hosszú távon is. A négyzetméterenkénti költség meglepően alacsony, mivel a beton általában már adott, a helyén van. A HTC Superfloor™ ugyanakkor okos megoldás új építkezés esetén is, hiszen a csiszolás csak az öntés után 5–7 nappal kezdődik meg.

HTC Superfloor Warehouse

SZUPER BIZTONSÁGOS HTC SUPERFLOOR

A HTC Superfloor™ természetes anyagok felhasználásával készül. Nem termel port, rendkívül sima és egyenletes felület, amelyen az ipari gépek is biztonságosan haladhatnak. Azzal együtt, hogy csúszásmentes, megfelel a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is. Tűzbiztonsági szempontból is a legmagasabb értékelést kapta.

Csúszásmentes

Bárki bármit mond, az erősen polírozott HTC Superfloor™ csúszási balesetek tekintetében sokkal biztonságosabb, mint más padló, még nedvesen is. Teljesen biztonságos és kényelmes munkakörnyezetet teremt bárki számára.

 

Alacsony vibrációs szint

A rendkívül sima felület csak minimális rezgést eredményez, ha például targoncával árut szállítanak. Ez jobb munkakörnyezetet jelent, emellett a kicsi rezgésterhelés csökkenti a targonca kopási és karbantartási költségeit is.

Szikra- és tűzálló

Számos terület szigorú követelményeket támaszt az elektrosztatikus kisülés (ESD) ellenállásával szemben.

A HTC Superfloor ™ megfelel az amerikai ANSI / ESD szabványnak, amely kitűnő padlóvá teszi érzékeny környezetben is. A HTC Superfloor ™ megfelel az A1FL szerinti legmagasabb EU tűzbiztonsági osztályozás (96/603 / EC) követelményeinek is, ezért teljesen tűzállónak tekinthető.

HTC Superfloor Múzeum

KÖRNYEZETBARÁT HTC SUPERFLOOR

A HTC Superfloor™ környezetvédelmi szempontból is ideális választás. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből áll - kőből, homokból, vízből és cementből. Mivel a folyamat gyakorlatilag kémiai anyag mentes, így remek választás mind az emberekre, mind a környezetre nézve.

 

Minimális hatás

Miután döntött az HTC Superfloor™ alkalmazásáról, a folyamathoz szükséges alapanyag - beton - már azonnal a  helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A HTC hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porszívójának köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat.

Találja meg az igényeihez igazodó
HTC Superfloor™ koncepciót!

A HTC Superfloor™ négyféle koncepcióban áll rendelkezésre: Platinum, Gold, Silver és Bronze. Ez azt jelenti, hogy Ön választhat a matt felületű vagy a csillogó felületű padlózatok között.

HTC SUPERFLOOR BRONZE

A Bronze a legkevesebb számú csiszolási és polírozási fázisokat magába foglaló koncepció. E koncepció keretében nem tárul fel az építési beton. A simító réteg felső felülete nincs eltávolítva, csak polírozva. Ezzel az eljárással erősebb simító réteg jön létre fényes felülettel.

HTC SUPERFLOOR GOLD

A Gold koncepció alkalmazása esetén nem kell olyan mélységben csiszolni a betont, mint a Platinum esetében. Ez azt jelenti, hogy kevesebb alapanyag kerül a felszínre. A többi koncepcióhoz hasonlóan a Gold esetében a padlózatot gyémánt pades karbantartási technológiával kell polírozni, hogy olyan csillogást érjenek el, ami majdnem olyan ragyogó, mint a Platinum felület.

HTC SUPERFLOOR SILVER

A Silver koncepció a Platium egy változata. E koncepció alkalmazása esetén olyan mélységben kell csiszolni a betont, mint a Platinum esetében, de polírozás nélkül. Az alapréteg a Platinumhoz hasonlóan kerül a felszínre. A Silver akkor kitűnő, ha matt felületű padlózatra van szükség.

HTC SUPERFLOOR PLATINUM

A Platinum eredményezi a legcsillogóbb felületet és ez az a koncepció, amelyet általában javasolni szoktunk megrendelőinknek. Több csiszolási fázisból áll, mint az egyéb koncepciók. Az eredmény verhetetlenül szilárd padló. A targoncák kerekei és az anyagok nem hagynak nyomot a csillogó felületen és a fény finoman tükröződik a padlón.

Egyéb professzionális HTC padlómegoldások - HTC Superprep™

Felületkiegyenlítés&padló előkészítés

HTC Superprep™ egy felületelőkészítő eljárás. Használatával eltávolíthatóak a különböző padlóburkolatok, mint pl.: epoxi, festék, szőnyeg, szőnyeg ragasztó-és önterülő vegyületek, műgyanták, így egy tökéletesen sima felületű padlót kapunk. Ezzel a technológiával idő és pénz spórolható meg, hiszen a meglévő burkolat eltávolítása összehasonlíthatatlanul gyorsabb, más eddig alkalmazott technológiákhoz képest. Az eltávolítás után olyan sima felületet kapunk amelyre a megszokott ragasztó kitöltőanyag, illetve műgyanta töredéke elég, hiszen nincs szükség padlókiegyenlítésre.

A HTC Superprep™ előnyei:

 • Időt takaríthat meg - a padló gyorsan készen áll a további kezelésre

 • Pénzt takaríthat meg - kevesebb anyagfelhasználás

 • Környezetbarát - energiát takaríthat meg

 • Javíthatja a munkakörnyezetet - okosabb munkamódszerek

 • Egyszerűség - Padlóburkolat-megoldás dobozban

Egyéb professzionális HTC padlómegoldások - HTC EZwood™

Forradalmasított facsiszolás

A HTC piacvezető technológiát vezetett be a fa csiszolószerszámok területén is, amely alkalmazásával egyszerűen gyors eredményeket lehet elérni az elhasználódott, kifakult fa padlóburkolatok felületén. 

A fejlesztésre került eszközök egyedülálló anyagokból és egyedülálló technikával készültek, így a leghatékonyabb teljesítményre képesek.  

A HTC EZwood™ technológiát alkalmazhatjuk a durva felületű deszkapadlóktól kezdve a legfinomabb parkettákig, minden esetben foltmentes, egyenletes, esztétikus és nem utolsó sorban hosszú élettartamú felületet kapunk.

 

A HTC EZwood™ előnyei:

 • A leghatékonyabb fa-csiszolószerszám a piacon

 • Egyszerűsített facsiszolás

 • Hosszú élettartam/kiemelkedő teljesítmény

 • Gyorsabb végeredmény 

HTC Superfloor autógyár

HTC SF PADLÓPROGRAM - EPO-TREND KFT.

A HTC Superfloor™ padlók minőségének fenntartása kiemelten fontos, hiszen a program kulcsfontosságú tényezője, hogy konstansan kiemelkedő eredményeket érjünk el, amely a megbízható márkanév egy nagyon fontos alappillére. Ahhoz, hogy ez a rendszer megvalósuljon és kontrollálható legyen, az Epo-trend Kft.-nek - a HTC superfloor kizárólagos forgalmazójának Magyarországon- kritériumokat és szabályokat kellett felállítania ennek elérése érdekében. Így kizárólag az tekinthető HTC Superfloor™ padlónak, amely eleget tesz az alábbi két alapvető követelménynek:

1. HTC padlócsiszológéppel, HTC szerszámokkal a HTC előírásainak megfelelően kivitelezett a munka, beleértve a HTC Twister™ egyedül jóváhagyott HTC Superfloor™ karbantartó-tisztító rendszer kiajánlását is;

2. A fent említett kritériumok ellenőrzését, illetve szakmai segítség nyújtását az Epo-trend Kft végzi el a programban részt vevő Kivitelező Partnerei felé. Amennyiben az adott felület megfelel az elvárásoknak és követelményeknek, abban az esetben az Epo-trend Kft. annak kivitelezését HTC Superfloor™ padlóként írásban ismeri el.

A fenti feltételeknek való megfelelés minden olyan HTC Kivitelező Partnerünk kötelessége, akitől a Beruházó HTC Superfloor™ padlót rendelt meg.

Keress Minket:
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • YouTube

Instagram oldal:

epotrend_hu

©2020 by László-Tóth Enikő

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely,  Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

+36-62/244-726

info@epo-trend.hu