PADLÓCSISZOLÓ RENDSZEREK

VERHETETLEN TERMELÉKENYSÉGGEL

A betonpadló előkészítése, csiszolása és polírozása, valamint a terrazzo és egyéb természetes kövek javítása és polírozása magas igényeket támasztó munka. Küldetésünk célja, hogy Ön maximális hatékonysággal tudjon dolgozni, ezért olyan rendszert biztosítunk, ami magában foglalja a szabadalmaztatott Dual Drive  Technology™-t, a PG 830 RC és PG 690 RC vezeték nélküli távvezérlős gépeket és a nagy teljesítményű porgyűjtő berendezéseket. Termékprogramunkba tartoznak még könnyen szállítható és rendkívül hasznos, kisméretű PG modelljeink is. Mint ahogyan az összes Husqvarna PG gép, ezek is a gyorscsatlakozós Redi Lock® 

Termékpaletta áttekintés

A Husqvarna padlócsiszolók termékpalettája hét modellt tartalmaz, melyek csiszolási szélessége 280 mm – 800 mm, teljesítménye 2,2 kW – 15 kW, tömegük pedig 70 kg – 598 kg. Mindig talál egy olyan Husqvarna PG modellt, ami optimális az Ön adott munkájához.

CSISZOLÓFEJ

Bolygóműves mozgás kettős hajtással

PG 830 RC

PG 830 

PG 690 RC

PG 830 S

PG 690 

PG 540/5.5 hp

PG 540/3hp

Dual-drive

3 fázisú

Dual-drive

3 fázisú

3 fázisú

Dual-drive

3 fázisú

3 fázisú

1 fázisú

Dual-drive

3 fázisú

CSISZOLÁSI SZÉLESSÉG

[mm]

800 mm

800 mm

630 mm

630 mm

500 mm

800 mm

500 mm

15 kW

16

+1,5 kW

15kW

+1,5 kW

11 kW

11kW

11 kW

12

TELJESÍTMÉNY

[kW]

+1,5 kW

+1,5 kW

8

4 kW

4

0

2,2kW

120

35-95 m2/h

80-120 m2/h

30-80 m2/h

70-115 m2/h

30-75 m2/h

60-100 m2/h

95-145 m2/h

*TERMELÉKENYSÉG

Betoneltávolítás – az eső által okozott sérülések elsimítása

Bevonat eltávolítás – vastag réteg szőnyegragasztó eltávolítása

husqvarna vidi1.png

PADLÓCSISZOLÓ BERENDEZÉSEK A MAGASABB TERMELÉKENYSÉGI SZINT ELÉRÉSE ÉRDEKÉBEN

A kívánt eredmények elérése érdekében a megfelelő eszközök mellett szakmai tapasztalatokra van szükség az anyagok és az eszközök maximális termelékenységének az eléréséhez, valamint a szép és műszakilag tökéletes végeredményhez.

 

Küldetésünk, hogy csiszológépeink, por- és iszap kezelő rendszereink, gyémánt szerszámaink és padlómegoldásaink teljes és feladatra szabható rendszerével biztosítsuk ügyfeleink részére a padlócsiszolás minden tudás és eszköz tárát.

Gépek és műszaki adatok

A RENDSZER, AMELYNEK SEGÍTSÉGÉVEL A MUNKA IS HATÉKONYABBÁ VÁLIK

Mint a padlócsiszolás szakértője, biztosan Ön is sokszor áll szemben új kihívásokkal nap mint nap. A beton felület állapota nem mindig olyan, mint amire számítunk, és van, hogy az elérni kívánt végeredményhez több idő kell, csak egy dolog nem változik, a határidő. Az olyan berendezések és eszközök használata, amelyek a felhasználó igényeihez viszonyulnak és jól átgondolt rendszerben működnek, segítenek több időt tölteni produktív munkavégzéssel, - több öröm és több szabadidő a munka eredménye.

 

A Husqvarna padlócsiszoló rendszer olyan berendezések és gyémánt szerszámok együttese, amelyek egymáshoz lettek fejlesztve, a maximális hatékonyságért. A Hiperfloor-módszer még speciálisan tervezett segédanyagokat is tartalmaz.

KOMPAKT PORGYŰJTŐK

A Husqvarna porelszívó berendezései nagy teljesítményű szívórendszerrel felszerelt gépek mind száraz és mind vizes alkalmazásra is kifejlesztve. A kapacitás és a szűrés a legnehezebb munkákhoz is nagyvonalúan van méretezve, hatékonyan tisztán tartva a padlót, ugyanakkor eltávolítva a levegőben lévő port is.

KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ PADLÓCSISZOLÓ GÉPEK

A Husqvarna a padlócsiszoló gépek széles választékát kínálja, számos méretben, amelyek célja, hogy támogassák az Ön munkáját, csakis kiváló eredményeket és elégedett ügyfeleket hagyva maguk után.

HATÉKONY GYÉMÁNT SZERSZÁMOK

Bármi legyen is a felhasználási környezet, a Husqvarna gyémánt szerszámai megfelelnek az Ön igényeinek a legkeményebbtől a a legabrazívabb betonpadlóig, ideértve még a terazzo padlót, a természetes kőből és más anyagokból készült padlófelületeket is

A KATEGÓRIA LEGJOBB POR-ÉS ISZAPKEZELÉSÉT BIZTOSÍTÓ TELJES RENDSZEREK

A betonport és az iszapot biztonságosan és hatékonyan el kell távolítani, hogy megvédje magát és környezetét. A Husqvarna útmutatása, szaktudása és teljesen integrált nagy teljesítményű berendezései hatékony segítséget nyújtanak a por és iszap kezeléséhez, és lehetővé teszik, hogy
termelékeny maradjon a szabályok és előírások maradéktalan betartásával.
Azáltal, hogy a betonvágás, -fúrás és -csiszolás területén rendelkezésre álló szakértelmét a porés iszapkezelés csúcstechnológiájával kombinálja, a Husqvarna egyedi módon képes egyszerűen használható megoldásokat biztosítani. A por és iszap hatékonyabb kezelése jobb munkamódszereket
jelent.

Termékpaletta áttekintés

A Husqvarna nagy igénybevételre tervezett por- és iszapkezelő berendezéseinek kínálata az építőipar minden igényét és alkalmazási területét lefedi – a kisméretű 1 fázisú H osztályú porelszívóktól a hatékony iszapelszívókon át a nagy, 3 fázisú H osztályú porelszívókig. Az egészséges munkakörülmények
biztosításához szükséges berendezéseket a HEPA H13 szűrőkkel ellátott egyszerűen hordozható légtisztítók egészítik ki.

Porszívók és műszaki adatok

A POR BIZTONSÁGOSABB ÉS HATÉKONYABB KORDÁBAN TARTÁSA CÉLJÁBÓL AJÁNLOTT MUNKAMÓDSZEREK

A por kordában tartásának egyik legjobb eszköze a víz. Ha van rá mód, elegendő víz használatával közvetlenül a keletkezés helyén meg tudja kötni a port nedves vágás/fúrás során. Ha egy iszapelszívó berendezéshez iszapgyűjtőt csatlakoztat, tisztán tarthatja a munkaterületet.
Ha a helyszínen nincs lehetőség víz használatára, a vágó-/fúró-/csiszoló berendezést beépített porgyűjtővel vagy szorosan csatlakoztatott porelvezetővel kell használni, amely közvetlenül a keletkezés helyén gyűjti be a port. Ezt az eszközt az adott munkához megfelelő légáramot és kapacitást kínáló H osztályú porelszívóhoz kell csatlakoztatni, és HEPA H13 szűrőkkel is
el kell látni.

A munkaterület takarítása során a padló tisztítására seprű helyett lehúzó lapátot használjon. Porelszívás során mindig HEPA H13 szűrőkkel ellátott H osztályú porelszívót használjon. MEGJEGYZÉS: A szokásos/háztartási porszívók nem képesek a belélegezhető porszemek elszívására, azokat ne használja erre a célra.
Ha kiegészítőként egy vagy több hatékony HEPA H13 szűrővel ellátott hordozható légtisztítót használ, egyszerűen gondoskodhat a levegőben található belélegezhető por további csökkentéséről, és még jobban védi dolgozóit a munkaterületen. Az intenzív vagy hosszú távú védelem érdekében, a kezelőnek légzésvédő maszk viselése ajánlott.

és ez.png

GYÉMÁNY SZERSZÁMOK FELÜLETELŐKÉSZÍTÉSHEZ ÉS PADLÓKEZELÉSI TERMÉKEK

A padlócsiszolás sokféle célra alkalmazható. A siker és a termelékenység szorosan összefügg azzal, hogy a megfelelő eszközöket használjuk-e. Bármi legyen is a felhasználási környezet, a Husqvarna gyémánt csiszolófejes eszközei megfelelnek az Ön igényeinek a legkeményebbtől a legabrazívabb betonpadlóig, ideértve még a terazzo padlókat, a természetes kőből és más anyagokból készült padlófelületeket is.

FÉL- ÉS TELJES KÉSZLET

FÉL KÉSZLET – A gyémánt szerszámok három (illetve a PG 400 esetében négy) egymástól egyenlő távolságra lévő pozícióban helyezkednek el a gyémántokat tartó korongon. Fél készlet esetén a gyémántok általában követik a padló felületének változásait. Ez négyzetcentiméterenként nagyobb nyomást gyakorol a gyémánt csiszolófejre, így az agresszívebben csiszolja a kemény padlófelületeket. Nem simítja le teljesen a padlót.

 

TELES KÉSZLET – A gyémánt szerszámok a gyémánttartó tárcsa mind a hat (illetve a PG 400 esetén kilenc) pozíciójába kerülnek elhelyezésre. A teljes készlet akkor használható, ha sík padlóra van szükség. Ha a padló egyenetlen felületű, akkor a gép lecsiszolja a magasabban elhelyezkedő területeket és kihagyja az alacsonyabbakat. Ennek eredményeként sima felületet kapunk.

SZIMPLA ÉS DUPLA SZEGMENS

SZIMPLA SZEGMENS – A szimpla szegmenssel végzett munka növeli az egyes szegmensekre gyakorolt nyomást. Ez nagy mértékben növeli a termelékenységet; a szerszám élettartama azonban lerövidül.

 

DUPLA SZEGMENS – A dupla szegmenssel végzett munka csökkenti az egyes szegmensekre gyakorolt nyomást, és csökkenti a gyémánt szegmensek kopását. Ez enyhébb csiszolást eredményez, és csökkenti a gép terhelését is.

FÉMKÖTÉSŰ GYÉMÁNTSZERSZÁMOK – REDI LOCK®

Stabil, fémkötésű gyémánt szerszámok minden felhasználási területhez. Azonnali és problémamentes rendszer - az összes gyémánt csiszolófej bármikor, szerszám nélkül szerelhető át. Erős, beépített alaplapja miatt a zárrendszer rendkívül erős és biztonságos. Soha többé nem kell a különféle gyémánt polírozószerszámok eltérő csiszolótárcsái között válogatni. A rendszer számos gyártó berendezéseihez használható. Hat különböző típusú termékkel a G 1400 sorozat kiváló burkolatmarási sebességet és tartós eredményeket kínál, maximális jövedelmezőséget és teljesítményt nyújtva minden felhasználási területen. A G 600 sorozat ennek az egyszerű és nagyszerű alternatíváját  kínálja. Tökéletes kisebb munka feladatok elvégzéséhez.

ARANY

ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ

ELITE-GRIND G 1400

VARI-GRIND G 600

PIRANHA

SHARX

EZÜST

-OPTIMÁLIS

-JÓ

-ELFOGADHATÓ

-NEM JAVASOLT

*Az alkalmazáshoz ajánlott szerszám az eltávolított anyag alatti beton típusától függ. A Husqvarna azt javasolja, hogy kezdjen keményebb kötéssel (G 1470 vagy G 1450), és lépjen át lágyabb kötésre, ha a termelékenység nem kielégítő.

A GYÉMÁNTSZERSZÁMOK SZAKÉRTŐI
VAGYUNK – HOGY ÖNNEK NE LEGYEN
ERRE GONDJA

A Husqvarna a világ egyik vezető gyémántszerszám-fejlesztője és gyártója betonban és egyéb építőanyagokban történő vágásra, csiszolásra és fúrásra. Világszerte több millió gyémántszerszámot szállítunk le – vágótárcsákat, fúrókoronákat, köteleket és csiszoló-szerszámokat – professzionális vállalkozók, szakemberek és szerszámkölcsönző vállalatok számára. Egy Husqvarna gyémántszerszám mindig biztonságos megoldás. Ha nem biztos benne, hogy melyik szerszámot válassza egy adott munkához, csak kövesse a táblázatos formátumú javaslatainkat, vagy lépjen kapcsolatba a Husqvarna szakkereskedőjével.

GYÉMÁNT SZERSZÁMOK BÁRMILYEN IGÉNYHEZ

Ha Ön olyan betonvágó szakember, aki teljes munkaidőben vág és fúr, akkor más igényeket támaszt a gyémántszerszámokkal szemben, mint például az útépítő vagy mélyépítő vállalkozó. Annak érdekében, hogy Ön megtalálja a munkájához legjobban illő szerszámot, a Husqvarna gyémántszerszámokat három teljesítménykategóriába soroltuk: arany, ezüst és bronz.

JAVASLATOK

Keményebb anyagban történő vágás esetén a lágyabb kötéssel rendelkező szerszám a legjobb, mivel a gyémántok hamarabb felszínre kerülnek, ami gyorsabb vágást jelent.
Puhább vagy csiszoló hatású anyagban való munka esetén a keményebb kötéssel bíró szerszám a legjobb, mivel az jobban ellenáll a súrlódásnak.

ARANY

A Husqvarna arany szintű gyémántszerszámokat specialisták számára fejlesztettük ki. Intenzív professzionális felhasználásra, speciális alkalmazásokhoz. Maximális vágási sebesség és kopásállóság a nagy igénybevételű vágás, csiszolás és fúrás során.

EZÜST

A Husqvarna ezüst szintű gyémántszerszámokat általános vállalkozók számára fejlesztettük ki. Professzionális felhasználásra, általános alkalmazásokhoz. Gyors vágási sebesség és hosszú élettartam, bármilyen vágás, fúrás és csiszolás során.

BRONZ

A Husqvarna bronz szintű gyémántszerszámokat alkalmi felhasználók számára fejlesztettük ki. Kiváló ár-érték arány általános vágás és fúrás során.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT A HUSQVARNA TERMÉK CSALÁDUNKKAL KAPCSOLATBAN HÍVJON MINKET BIZALOMMAL!

Kapcsolat

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely, 

Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

+36-62/244-726

info@epo-trend.hu

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

László Krisztián

Operatív Igazgató

+36-30/162-65-45

christian.laszlo@epo-trend.hu

Nagyari Tibor 

Technológiai szaktanácsadó

+36-70/469-93-55

nagyari.tibor@epo-trend.hu

Forgó Norbert 

Beszerzési és logisztikai menedzser

+36-70/380-87-67

megrendeles@epo-trend.hu

Szalkai Anikó 

Pénzügy és Számlázás

+36-70/380-56-65

szamlazas@epo-trend.hu

©2020 by László-Tóth Enikő