HUSQVARNA - SEGÉDANYAGOK

TÖKÉLETES TÁRS A TÖKÉLETES PADLÓK KIALAKÍTÁSÁHOZ

GM 3000

GM 3000

A GM3000 az elsődleges javaslatunk, ha groutingolásra kerül a sor. Használatra kész folyadék, amely könnyen eloszlatható a padlón, és könnyen beledolgozható a felületbe. Közepestől nagy méretig terjedő projektek esetében ideális.

XN-524005.Jpg

GM +

A GM+ gyorsan száradó groutingoló termék, amely kiváló választás kis léptékű projektek esetében, amelyeknél az idő kulcsfontosságú, és/vagy olyan területeknél, amelyekben nagy méretű (legfeljebb 5 mm-es), javítandó lyukak vannak.

QU-954478.Jpg

CURE +

A CURE + prémium minőségű tömörítést és
beépített alapvető foltvédelmet biztosít. Hibrid kálium-lítium-szilikát, amely a víztaszító hatás érdekében szilikonátot is tartalmaz. A lítium- és kálium-szilikátok erősségeinek ötvözésével a legtöbb helyzetben kiváló többfunkciós tömörítőként szolgál.

JU-573808.Jpg

CURE (K)

CURE (K) – kálium-szilikát. Ideális a csiszolási folyamat korai szakaszában történő tömörítésére és porózus vagy acélsimított padlókon történő használatra. Kiváló választás nagy léptékű projektek esetében.

BY-096299.Jpg

TROPICAL GUARD

A TOPICAL GUARD vízbázisú, szilánmódosított akril tömítőanyag, amely mikroszkopikus, félig felületi védőréteget hoz létre. Olyan felületeken történő használatra tervezték, amelyeknek további védelemre van szükségük maró hatású anyagok helyi kiömlésével és a vegyi anyagokkal szemben.
Beltéri használatra alkalmas.

HP-193855.Jpg

CURE (L)

CURE (L) – lítium-szilikát. Ideális választás tömött
felületek és kültéri projektek esetében, valamint
kiegészítő bevonatként a CURE felvitele után, hogy
a tömörítési folyamat a teljes csiszolási folyamat
során optimalizálható legyen.

HU-283837.Jpg

PREMIUM GUARD SB

A PREMIUM GUARD SB oldószerbázisú, teljes mértékben beszivárgó fugázóanyag, amelyet könnyű felvinni, és prémium minőségű védelmet biztosít. Víztaszító réteget képez, amely megelőzi, hogy folyadékok hatoljanak a csiszolt betonfelületbe, ugyanakkor korlátozott védelmet biztosít a maró hatású anyagok helyi kiömlésével és a vegyi anyagokkal szemben. Nem felületi/helyi tömítőanyag, ezért nem tud
felhólyagosodni, megkopni és elszíneződni.

BK-414839.Jpg

CLEAN & PROTECT

A CLEAN & PROTECT természetes szappan, amelyet kifejezetten tisztító- és kezelőoldat céljára fejlesztettek ki betonból és természetes kőből készült padlókra.

New_edited.png
New_edited.png