sf_platinum_20_edited.jpg

Superfloor

az eredeti

csiszolt betonpadló koncepció.

Superfloor%20log%C3%B3_edited.png
HC980-0150_AI_edited.png

4 megdönthetetlen tény,

ami miatt már holnaptól Te is Superfloor padlót szeretnél.

Időtakarékos

A Superfloor padló kialakításakor nincs szükség semmilyen burkoló vagy fedőanyag használatára – csak a nélkülözhetetlen beton felület szükséges hozzá, amely sok esetben már megtalálható a helyszínen és egy egyszerű eljárással gyönyörű padló varázsolható belőle.

• Gyorsabb és simább végeredmény
• Nincs szükség az önterülő anyagokra
• Rövidebb idő alatt lehet használatba venni

Pénzt spórol

A Superfloor kialakítása nem csak idő, de költséghatékony is. Kialakításához kevesebb anyagfelhasználás és munkaerő szükséges. De leginkább ez a padlófajta hosszútávon a leggazdaságosabb mivel strapabíró és jól bírja a nagy igénybevételt is, így az újra burkolás vagy az új felület kialakításának kockázata szinte minimálisra csökken. 

• Kevesebb anyagfogyasztás, alacsonyabb szállítási költségek
• Kevesebb munkaóra
• Alacsony fenntartási költségek

Környezetkímélő

A Superfloor™ természetes anyagok felhasználásával készül. Nem termel port, rendkívül sima és egyenletes felület, amelyen az ipari gépek is biztonságosan haladhatnak. Azzal együtt, hogy csúszásmentes, megfelel a legmagasabb szintű elektromos berendezések kezelésére vonatkozó előírásoknak is. Tűzbiztonsági szempontból is a legmagasabb értékelést kapta.

• Kevesebb anyagfogyasztás, kisebb környezeti hatás
• Kevesebb szállítás, kisebb szén-dioxid-kibocsátás
• Nyereséges az Ön számára, előnyös a környezet számára, mindenki nyer

Esztétikus 

A Superfloor megoldások, olyan modern padlómegoldások, amely a minimalista, letisztult vonalat követve, kimagaslóan jó megjelenésűek bármely környezetben. Az ilyen padlókon mért fényvisszaverődés értéke is a magas kategóriába sorolható (ha azt a megfelelő Superfloor koncepcióval csiszolják fel), amely nem csak tisztább és komfortosabb munkakörnyezetet biztosít, de hozzájárul a világítás költségeinek csökkentéséhez is

Alacsonyabb megvilágítási költségek
• Modern kinézetű munkakörnyezet
• Egyedi megjelenés
• Hosszú ideig megőrzi eredeti állapotát megfelelő karbantartással

Miért létezik 4 koncepció?

Hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb megoldást.

superfloor kocka.jpg
superfloor kocka 2.jpg
Bronze
Gold
Platinum
Silver
Matt
Fényes
Felületi
csiszolás
Mély-
csiszolás
Mély-
csiszolás
Felületi
csiszolás
Fényes
Matt

Superfloor Bronze

Finoman csiszolt felső rétegével a Bronze a legegyszerűbb Superfloor ™. A beton belső kőszerkezete nem lesz látható. Ez sima és matt felületet eredményez, kissé kisebb kopásállósággal. Legjobb olyan helyiségekben alkalmazni, ahol a padló igénybevétele kisebb.

Kőszerkezet
Fényesség
Kőszerkezet
Fényesség

Superfloor Platinum

A Platinum a legjobb Superfloor megoldás. A padló többszöri mély csiszolásával és polírozásával simább, egyenletesebb padlót kapunk, teljesen látható kővázzal és páratlan kopásállósággal. A platinum a legnépszerűbb és legtöbbször választott Superfloor felület és a legjobb választás, hiszen megfelel a funkcionalitás és esztétika minden igényének.

Superfloor Gold

A Gold padlómegoldás azt jelenti, hogy a padló nincs olyan mélyen csiszolva, mint a platinumnál, de eléri ugyanazt a fényességet. A Gold megoldás tehát jó választás lehet a már sima és egyenletes betonpadlók számára, ahol az esztétikum fontos tényező.

Kőszerkezet
Fényesség

Superfloor Silver

A Superfloor Silver a Platinum kevésbé fényes változata. Mivel a csiszolási mélység megegyezik Platinuméval és a kőszerkezet is teljes mértékben látható, így a padló nagyon erős. A kevesebb polírozási lépés miatt a padló felülete matt lesz. Jó választás, ha nincs szükség fényes padlómegoldásra, de a padló rendkívüli egyenletessége viszont nagyon fontos funkcionalitás szempontjából.

Kőszerkezet
Fényesség

Milyen területeken kínál a Superfloor

forradalmi, egyedi és utánozhatatlan padlómegoldásokat?

HTC, ha csúszna, hasraesne a légy.jpg

Ipari

HTC Superfloor állatkereskedésben.jpg

Kereskedelmi

_00.JPG

Lakossági

 

Válaszd ki melyik területre keresel padlómegoldást és mi személyre szabjuk neked azt.

(hamarosan érkezik)

A91q8gxb1_aoa42i_ftw.png

Amikor a betonpadlót a legerősebb anyagból öntik, a kő adalékanyag a felület alatt leülepedik, és a felső felületen főleg cement marad.

A Superfloor™ folyamata magában foglalja az újonnan öntött vagy meglévő betonpadló mechanikus javítását. A Husqvarna gépei és szerszámai standardizált lépések sorozatával csiszolják és polírozzák a betonpadlózatokat, hogy eltávolítsák a felületi anyagot, és felszínre hozzák az alatta lévő szilárdabb betont. A folyamat eredményeként a padlózat tartósabb, fényesebb és gazdaságosan fenntartható lesz. 

A Superfloor™ jóval több, mint egy természetes felület. Nézze meg egy kicsit közelebbről, és felfedezheti a szupererőt, amely padlóját egyedivé teszi!

Superfloor.

A legsokoldalúbb megoldás

Gym (1).jpg

A  Superfloor™ szinte korlátlan élettartamú és képes ellenállni a legkeményebb külső hatásoknak is. A karbantartás főként a padló fényének helyreállítását jelenti, így megfelelő tisztítással és minimális költségek mellett a magas élettartam tovább növelhető.

Szinte bármilyen környezetben

A Superfloor™ szinte bárhol használható. A természetesen szép felület pozitív benyomást kelthet üzleti környezetben, de tartósságát és egyenletességét elsősorban a gyárakban és a raktárakban tudják kihasználni. A könnyen tisztítható felület miatt a betonpadló népszerű iskolák, múzeumok, bevásárlóközpontok, repülőtéri terminálok, tornatermek és más forgalmas, tartósan igénybe vett épületek körében is.

SuperErős

Warehouse.jpg

SuperBiztonságos

Csúszásmentes

Bárki bármit mond, az erősen polírozott Superfloor™ csúszási balesetek tekintetében sokkal biztonságosabb, mint más padló, még nedvesen is. Teljesen biztonságos és kényelmes munkakörnyezetet teremt bárki számára.

 

Alacsony vibrációs szint

A rendkívül sima felület csak minimális rezgést eredményez, ha például targoncával árut szállítanak. Ez jobb munkakörnyezetet jelent, emellett a kicsi rezgésterhelés csökkenti a targonca kopási és karbantartási költségeit is.

Szikra- és tűzálló

Számos terület szigorú követelményeket támaszt az elektrosztatikus kisülés (ESD) ellenállásával szemben. A Superfloor ™ megfelel az amerikai ANSI / ESD szabványnak, amely kitűnő padlóvá teszi érzékeny környezetben is. A Superfloor ™ megfelel az A1FL szerinti legmagasabb EU tűzbiztonsági osztályozás (96/603 / EC) követelményeinek is, ezért teljesen tűzállónak tekinthető.

Partner (1).jpg

SuperGazdaságos

Költséghatékony karbantartás

A Superfloor™-t rendkívül könnyű újszerű állapotban tartani. A padló tisztán tartásának egyik egyszerű módja, ha gyémánt paddal ellátott padlótisztító gépet használunk. Ez nemcsak tisztítja a padlót, hanem mikro-csiszolást is végez rajta, mindössze víz használatával. A kézi tisztítás porszívóval vagy nedves törlőkendővel szintén jól kivitelezhető.

Néhány év után a padló természetes patinát nyer, de igény esetén újra csiszolható, hogy eredeti fényét visszaadjuk. Nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy a folyamat hányszor ismételhető meg.

Museeum.jpg

SuperKörnyezetbarát

A Superfloor™ környezetvédelmi szempontból is ideális választás. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből áll - kőből, homokból, vízből és cementből. Mivel a folyamat gyakorlatilag kémiai anyag mentes, így remek választás mind az emberekre, mind a környezetre nézve.

 

Minimális hatás

Miután döntött a Superfloor™ alkalmazásáról, a folyamathoz szükséges alapanyag - beton - már azonnal a  helyszínen is van. A folyamat nagyon kevés energiát emészt fel, akár új építés, akár egy meglévő padló felújításakor. Nincs szükségtelen szállítás, nincs bontás. A Husqvarna hatékony csiszolóinak és nagy teljesítményű porszívójának köszönhetően a közvetlenül nem érintett munkaterületeken a munkavégzés szokásos módon folytatódhat.

Mikor kell az Epo-trendhez fordulnod?

Mi az amit mi biztosítani tudunk a számodra?

Kiváló kivitelező partnereket

A Superfloor megoldást csak az Epo-trend által elismert és akkreditált Superfloor partnerek alkalmazhatják. Minden ilyen partnerünk Superfloor akadémián végzett annak érdekében, hogy tökéletes padlókat alkothassanak és hogy a padlócsiszolás szakembereivé válhassanak.

Lekövethető műszaki tartalmat

A Superfloor padlók elkészítése (akármelyik koncepció) egy olyan folyamat, melynek minden egyes lépése meg van határozva, így szorosan követve azt szinte minden alkalommal garantálható a tökéletes végeredmény. A Superfloor padlók kialakításához használt gépek, szerszámok és anyagok első osztályúak és kiváló minőségűek, amely biztosítja a biztonságos, költséghatékony és időtakarékos munkavégzést.

Teljes körű szakmai támogatást

A Superfloor padlókat úgy tervezték, hogy szinte örök életűek maradhassanak, akármekkora igénybevételnek is legyenek kitéve. Hogy ez maradéktalanul megvalósulhasson segítséget nyújtunk az adott területre megtalálni a legideálisabb Superfloor megoldást, valamint a padló kivitelezése után figyelünk arra, hogy a padlónak legmegfelelőbb karbantartási rendszert alkalmazd annak érdekében, hogy hosszútávon drasztikusan csökkenthesd a padlóhoz kapcsolódó költségeidet.

Hogyan biztosítjuk a Superfloor

rendszer pontos és hibátlan működését? A következő egyszerű lépéseket követve:

2.
Tájékoztatás és műszaki tartalom
1.
A padló
kiválasztása

Megkönnyítjük a dolgod! Válaszd ki milyen területre keresel megoldást, majd egy rövid űrlap kitöltése után pontosíthatod a saját területedre specifikusan jellemző adatokat, mi pedig kiszámoljuk neked, hogy mennyire gazdaságos számodra a Superfloor megoldás.

Ha már megadtad, hogy melyik Superfloor padlótípust milyen területre szeretnéd alkalmazni, akkor mi automatikusan elküldjük neked a kiválasztott eljárás teljes műszaki követelményeit és tartalmát. Így minden esetben tudni fogod, hogy mire számíts a kivitelezés során.

3.
Előzetes Árkalkuláció
4.
Megfelelő partner kiválasztása

Az űrlap kitöltése után, max. 48 óra leforgása után partnereink elkészítik az általad megadott területre, az általad választott Superfloor padlómegoldás Előzetes Árkalkulációját, amely egyszerre több, a feladatra alkalmas partnerünktől is érkezhet.

Az árkalkulációk alapján most már lehetőséged adódik eldönteni, hogy melyik Superfloor partnerünk a legideálisabb választás a Te számodra. Ha esetleg a legjobb döntés meghozatalához referenciákra lenne szükséged, keress minket bizalommal!

5.
Tényleges Árkalkuláció
6.
Dokumentáció és lekövetés

Ha már kiválasztottad, hogy melyik Superfloor partnerünké lesz a megtiszteltetés, hogy a padlódból igazi Szuper padlót varázsoljon, akkor úgy elkészül a teljes és hivatalos árkalkuláció, a technológiai jegyzőkönyv és a kötelező szerződések is megköttetnek a munka akadálymentes elvégzése érdekében

A megrendelt padló kivitelezése során az Epo-trend folyamatosan szemmel tartja annak alakulását, valamint megbizonyosodik arról, hogy kiválasztott Superfloor partnerünk megkapja a legszéleskörűbb támogatást munkájának kivitelezése közben, hogy az megfeleljen az előírt műszaki követelményeknek.

7.
Mérés és
Minősítés
8.
Átadás és
igazolás

A munka elvégzése után az Epo-trend technológus ollégái kivonulnak aza adott helyszínre, hogy méréseket végezve megbizonyosodjanak az adott Superfloor koncepció tényleges és elvárt műszaki tartalmáról. Ha az értékek megfelelőek, csak abban az esetben minősítik a padlót Superfloor padlóvá.

Ha elkészült a padlód, akkor az átadásra kerül, valamint megkapod a tényleges műszaki eljárás jegyzőkönyvét, egy igazolást, amely biztosítja, hogy a padlód a Superfloor koncepciót követve készült, illetve a megfelelő karbantartási útmutatást és ajánlást, hogy a padlód tényleg örök életre szóljon.

20210202_105527.jpg

Az Epo-trend a Superfloor márka kizárólagos

képviselője Magyarországon

Ha bármilyen kérdésed vagy észrevételed támad, akkor ne habozz felkeresni minket! Kollégáink készséggel állnak minden kedves ügyfelünk rendelkezésére.

Ha vállalkozásod új üzletággal vagy Superfloor kivitelezéssel szeretne foglalkozni, akkor mindenképp hívj minket, hiszen az Epo-trend szakmai továbbképzést és stratégiai támogatást is biztosít vállalkozásod számára!