20130609_155226.jpg

Ipari környezet

Fókuszban a Funkcionalitás

Sok gondot okoz az olaj foltos, töredezett és elszennyeződött ipari beton padló?

Ha tűzálló, pormentes, csúszás biztos ipari padló megoldást keresel, mindenféle bonyolult epoxy megoldás helyett, akkor a legjobb helyen jársz! A Superfloor padló megoldások jól ellenállnak az olyan erős targoncaforgalomnak, amely igazán próbára tehet bármely más padló burkolatot. A Superfloor padlók jól bírják az acél és fémszerkezetek által járó mechanikai és fizikai igénybevételt, a hegesztés és flex által okozott hőtermelést  vagy a sertésvágóhidak, hűtőházi csarnokok, marha vagy csirke vágóhidak esetében előforduló só, vér, zsír, illetve egyéb szennyeződések károsító hatásait. A végeredmény minden esetben egy szuper erőkkel felruházott Padló. 

A probléma

HTC Superfloor-on simán megy a munka.jpg

Könnyűipar

Hűtőipari technológiák esetében az építőipari kivitelezések során speciális igényeket kell kielégíteni, hiszen az általános építészeti tényezőkön túl szigorú higiéniai, egészségvédelmi előírásoknak kell megfelelni, amelyhez hozzájön a speciális technológiákból eredő hőfokigény, szigetelés és párazárási igény. A termelő környezetekben az egységnyi területre ható nagyfokú igénybevétel miatt a padló kitöredezik és balesetveszélyesség válik, a sokkoló hűtők miatt pedig részlegesen vagy teljesen nagy hő sokkot is kap. A kitöredezett padló, mivel nem résmentes, könnyebben telítődik szennyeződéssel és a fokozott targonca forgalom miatt pedig könnyen porosodhat a készáru.

Rolls-Royce-Lufthansa.jpg

Nehézipar

A gépiparban előforduló padlók felülete ugyan kemény, de mégsem sérthetetlen. A leeső nehéz és éles tárgyak esetenként nagyon is látható sérüléseket okozhatnak ezeken a felületeken, például kagylósan kitörnek, a kitöredezett padló pedig előbb szennyeződik, az így kialakult szennyezett ipari padló egyenletlen, ahol problémás a precíziós gépek üzemeltetése és a munkavégzés is. Az ilyen sérülések nagyon szembetűnők lehetnek, eltüntetésük pedig csak körülményesen, többnyire a termelés részleges vagy teljes szüneteltetésével jár.

Fixing the Car

Elektronika

Az elektronikai alkatrészek alapanyag gyártása, az alkatrészek gyártása és az alkatrészek késztermékekbe történő beépítése során bármikor létrejövő ESD jelenség az alkatrészek károsodásához vezethet. ESD védett ipari padló segítségével gyártósora és termékei biztonságban lesznek. Ma az ESD hatással van a termelékenységre és a termék megbízhatóságára jóformán minden mai elektronikai környezet szempontjából. Az elektronikai alkatrészek alapanyag gyártása, az alkatrészek gyártása és az alkatrészek késztermékekbe történő beépítése során bármikor létrejövő ESD jelenség az alkatrészek károsodásához vezethet, ahol az ESD okozta hibák éves költésge az elektromos iparban közelít a több milliárd dollárhoz.

Superfloor - Végre egy korrekt megoldás

a padlóval kapcsolatos problémákra.

Megoldásként kínáljuk padló koncepciónk, hiszen az eltérő, de egész éves folyamatos termelés miatt nem állhat le az üzem, így koncepciónk megfelelően áthidalja ezt a problémát, mivel szálló pormentes kivitelezéssel tudunk a feldolgozó területen dolgozni.

A Superfloor™ eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a Husqvarna gépeivel és gyémántszerszámaival száraz, szállópormentes technológiával megcsiszolják és felpolírozzák. A folyamat tartalmazza az adott fázisnak, ill. megrendelői igényeknek megfelelő impregnálást is (keményítés, póruszáró tömörítés, hidrofobizálás, felületvédelem). Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítják el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag (jellemzően folyami kavics, de lehet andezit, bazalt, mészkő vagy akár alkáliálló üveg), mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig. Ráadásul a teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető.

Az elkészült felület síkpontossága nagymértékben javítható az alapfelülethez képest. A különböző fázisokban a fényesség eltérő, de a minimumot el kell érniük. Igény esetén a Superfloor™ eljárásba minimális pluszköltséggel a betonszínezés beilleszthető.

Találd meg a hozzádillő Superfloor koncepciót

BRONZE

A Superfloor BRONZE padlómegoldásunk matt és fényes kivitelben is elkészíthető. A BRONZE padló valamely kéregerősítővel vagy saját anyagában felglettelt kiindulási állapotot igényel. Ezen eljárásban nem törekszünk a mélycsiszolásra, ezért a feleület egyenességi jellemzői nem változnak meg. Megjelenésében, apró szemcsék-kavicsok a jellemzők, teljesképként majdnem homogén, betonszínű felületet látunk. Kiindulási állapottól függően 3-5 csiszolási lépéssorral alakul ki a végeredmény. Kiváló megoldás lehet ez a padló bármely ipari, kereskedelmi vagy olyan életterekben, ahol a minimalista stílus jegyek és a verhetetlen tartósság az igény. Mint bármely megoldásunkat a BRONZE padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

SILVER

A Superfloor SILVER padlómegoldásunk matt fényű kivitelben készíthető el. A SILVER padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. SILVER megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. A SILVER esetében az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a Silver padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. 

GOLD

Superfloor GOLD padlómegoldásunknál a felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható, de általában ezen padlófajtával szemben támasztott igények szerint magas fényeséggel szokták kivitelezni. A GOLD padló azért született, hogy a padlómegoldásban rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. GOLD megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális egyenesség eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból nagy százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos és cementszürke foltok játékos váltakozásával egyedi padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a GOLD padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink.

PLATINUM

A Superfloor PLATINUM padlómegoldásunknál a felület rendkívül magas fényességig alakítható ki. A PALTINUM padlómegoldás azért született, hogy a benne rejlő lehetőségeket a felhasználói igényeknek jobban megfelelve azokat pontosabban figyelembe véve mindig az ideális megoldást tudjuk elkészíteni. PLATINUM megoldásunk bármely szerkezeti vagy ajzatbetonból elkészíthető, új kivitelezésben vagy akár felújításban egyaránt. Minden esetben az optimális meghatározóan kavicsos megjelenés eléréséig csiszoljuk a betont ezzel a kővázból a lehető legnagyobb százalék válik láthatóvá. A kavicsos megjelenés némely esetben a vevői elképzelésekhez alakítható. Megjelenésében kőszerű, kavicsos minimálisan cement színű foltok játékos váltakozásával egyedi Terrazzo hatású padlót kapunk. Mint bármely megoldásunkat a Platinum padlómegoldást is egyedi igényre igazítva készítik el partnereink. A felület fényessége az egészen matt hatástól a nagyon magas fényességig kialakítható.

Személyre szabjuk a padlódat!

De hogyan működik ez pontosan?

2.
Tájékoztatás és műszaki tartalom
1.
A padló
kiválasztása

Megkönnyítjük a dolgod! Válaszd ki milyen területre keresel megoldást, majd egy rövid űrlap kitöltése után pontosíthatod a saját területedre specifikusan jellemző adatokat, mi pedig kiszámoljuk neked, hogy mennyire gazdaságos számodra a Superfloor megoldás.

Ha már megadtad, hogy melyik Superfloor padlótípust milyen területre szeretnéd alkalmazni, akkor mi automatikusan elküldjük neked a kiválasztott eljárás teljes műszaki követelményeit és tartalmát. Így minden esetben tudni fogod, hogy mire számíts a kivitelezés során.

3.
Előzetes Árkalkuláció
4.
Megfelelő partner kiválasztása

Az űrlap kitöltése után, max. 48 óra leforgása után partnereink elkészítik az általad megadott területre, az általad választott Superfloor padlómegoldás Előzetes Árkalkulációját, amely egyszerre több, a feladatra alkalmas partnerünktől is érkezhet.

Az árkalkulációk alapján most már lehetőséged adódik eldönteni, hogy melyik Superfloor partnerünk a legideálisabb választás a Te számodra. Ha esetleg a legjobb döntés meghozatalához referenciákra lenne szükséged, keress minket bizalommal!

 
5.
Tényleges Árkalkuláció
6.
Dokumentáció és lekövetés

Ha már kiválasztottad, hogy melyik Superfloor partnerünké lesz a megtiszteltetés, hogy a padlódból igazi Szuper padlót varázsoljon, akkor úgy elkészül a teljes és hivatalos árkalkuláció, a technológiai jegyzőkönyv és a kötelező szerződések is megköttetnek a munka akadálymentes elvégzése érdekében

A megrendelt padló kivitelezése során az Epo-trend folyamatosan szemmel tartja annak alakulását, valamint megbizonyosodik arról, hogy kiválasztott Superfloor partnerünk megkapja a legszéleskörűbb támogatást munkájának kivitelezése közben, hogy az megfeleljen az előírt műszaki követelményeknek.

7.
Mérés és
Minősítés
8.
Átadás és
igazolás

A munka elvégzése után az Epo-trend technológus kollégái kivonulnak az adott helyszínre, hogy méréseket végezve megbizonyosodjanak az adott Superfloor koncepció tényleges és elvárt műszaki tartalmáról. Ha az értékek megfelelőek, csak abban az esetben minősítik a padlót Superfloor padlóvá.

Ha elkészült a padlód, akkor az átadásra kerül, valamint megkapod a tényleges műszaki eljárás jegyzőkönyvét, egy igazolást, amely biztosítja, hogy a padlód a Superfloor koncepciót követve készült, illetve a megfelelő karbantartási útmutatást és ajánlást, hogy a padlód tényleg örök életre szóljon.