SZERSZÁMKOPÁS ÉS SEGÉDANYAG KALKULÁTOR

Az Epo-trend által forgalmazott HTC Superfloor padlómegoldások összetett folyamatát megismerni, tudni és megvalósítani szaktudást és maximális koncentrációt igénylő feladat. Hogy a legjobbat hozzuk ki az adott felületből a technológia minden lépését és követelményét betartva tudunk csak tökéletes eredményt elérni.

Az Epo-trend kivitelező partnerbázisának azon csoportjának tagjai, akik HTC Superfloor, illetve csiszolt beton padlók kialakításával foglalkoznak, bizonyára már sokszor ütköztek olyan problémákba, amelyeket váratlan események, illetve előre nem kalkulált költségek okoztak.

Ezen partnereink életét szeretnénk megkönnyíteni legújabb applikációnkkal (amely jelenleg csak béta-teszt verzióban üzemel) a Szerszámkopás és Segédanyag Kalkulátorral. A Kalkulátor a HTC Superfloor kialakításának lépéseit végig követve méri fel a kiinduló felületre specifikusan igényelt szerszám és segédanyag szükségletet, illetve munkaerő igényt. Ezen számok ismeretével tisztán és pontosan határozhatjuk meg azon tényezőket, amelyek a munka kivitelezéséhez szükségesek .

Miért forradalmi ez az applikáció? A kalkulátor nem csak arra a kérdésre ad választ, hogy az adott kiinduló felületre pontosan milyen szerszámokat és milyen javító anyagokat használjunk, hogy HTC Superfloor-t kapjunk végeredményül, de egy HTC Superfloor tudás bázis is, ahol a különböző típusú Superfloor padlók tulajdonságait és műszaki követelményeit bármikor megtekinthetjük. Kulcsfontosságú része, hogy a kiinduló felületet rendkívül pontosan meg lehet határozni vele, így minimálisra csökkenthetjük a túlrendelés veszélyét. Használata igazán könnyű, egyértelmű kérdésekkel méri fel a szükséges paramétereket és a megadott alapadatok segítségével könnyedén kalkulál pontos értékeket, megspórolva így a hosszas számolási és tervezési folyamatot, a rengeteg papírt és excel táblázatok hadát, amely általában egy ilyen stílusú kalkuláció végterméke. 

Az Epo-trendnél rengeteget dolgoztunk azon, hogy a HTC Superfloor-t egy jól behatárolt rendszerbe illesszük bele, amelynek lényege a folyamatok folyamatos ellenőrzése, dokumentálása, majd a végeredmény minősítése. A rendszer által generált szabályok és követelmények betartása azért fontos számunkra, hogy a HTC Superfloor világ márkát, csak a legmagasabb minőségben alakíthassák ki partnereink, hiszen így maradunk hűek a technológia irányelveihez és értékeihez. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy kivitelező partnereink mellett álljuk minden Superfloor kivitelezésekor és segítsük munkájukat nem csak a Kalkulátor használatával, de szaktudásunk, raktár készletünk és szerviz támogatásunk segítségével is, hogy végül közösen  büszkén állhassunk egy olyan munka mögött, amely világszínvonalú, tökéletes és örök életű.

Névtelen terv.jpg
Névtelen terv (1).jpg

Ezért szükségszerű, hogy a következőket meghatározzuk: 

HTC Superfloor az, amit: 

1. HTC padlócsiszológéppel, HTC szerszámokkal a HTC előírásainak megfelelően kivitelezett a munka, beleértve a EZ SHINE egyedül jóváhagyott HTC Superfloor™ karbantartó-tisztító rendszer kiajánlását is;

2. A folyamat dokumentálásának kezdetét a Szerszámkopás és Segédanyag Kalkulátoron elindított előkalkuláció jelenti. A fent említett kritériumok ellenőrzését, illetve szakmai segítség nyújtását az Epo-trend Kft. végzi el a programban részt vevő Kivitelező Partnerei felé. Amennyiben az adott felület megfelel az elvárásoknak és követelményeknek, abban az esetben az Epo-trend Kft annak kivitelezését HTC Superfloor™ padlóként írásban ismeri el.

HTC Superfloort kivitelezni kívánó Partnereink az alábbi gomb megnyomása után kezdhetik el a regisztrációt a Szerszámkopás és Segédanyag Kalkulátoron:

Ha már regisztráltál, akkor az alábbi gomb megnyomása után bejelentkezhetsz :