A leginnovatívabb megoldások a Padló iparban:

Frissítve: jún 8

5 tény a Husqvarna Orange Evolution-ről, ami megváltoztatja az életed


  1. A két piacvezető padlócsiszoló technológia mostantól megtalálható egy portfólióban

  2. Univerzális megoldásokat találhatunk a Szerszámhasználatban is!

  3. Az utánozhatatlan felület előkészítő szerszámrendszer segít a tökéletes eredményekre koncentrálni

  4. Kibővített és tökélyre fejlesztett szerszámcsaládok biztosítják a mindig kimagasló végeredményt

  5. Mostantól más szemmel tekinthetünk a Csiszolt Beton felületekre.Itt az idő, hogy végre Narancssárgában gondolkodjunk tovább, ha az eredményes padlómegoldásokról van szó. A Husqvarna és HTC világmárkák egybeolvadása rengeteg újítást és fejlesztést hozott a padlóipar számára. Ha szeretnél te is a Husqvarna időtakarékos, termelékeny és megbízható világához tartozni, akkor olvasd el rövid cikkünket, hogy napra kész maradhass a legújabb változásokkal kapcsolatban. (De valószínűleg akkor is érdemes elolvasnod, ha nem szeretnél sehová sem tartozni 😉)
1. A két piacvezető padlócsiszoló technológia mostantól megtalálható egy portfólióban! Dual Drive és Duratiq - Univerzális megoldások univerzális kihívásokra


Az már szinte biztos, hogy a padlócsiszoláshoz más technológiák használatára már nem is lesz szükséged, hiszen az összes ide kapcsolódó tevékenységet lefedi a megújult és kibővült portfólió gépei és eszközei. Ugye milyen nagy megkönnyebülés, hogy mostantól mindent egy helyen megkaphatsz és kihagyhatod a fárasztó kutatómunkát és felesleges rohangálást az üzletek között? (csak egy helyre kell betérned mindenképp: www.epo-trend.hu )


Ha még nem vagy a padlócsiszolás szakértője, akkor valószínűleg tudni szeretnéd, hogy mi az a Duratiq és a Dual Drive! A Duratiq technológiát a HTC Sweden AB fejlesztette ki, amely segítségével egy teljesen új, intelligensebb, hatékonyabb és ergonomikusabb csiszológép portfóliót hozott létre. A portfólió minden darabja a felhasználó legmagasabb igényeinek megfelelően lett kialakítva, hogy a csiszolás szinte gyerekjátékká váljon, miközben hatékonyan és időtakarékosan haladhatunk a munkával. A HTC márka beolvadásával ez a sorozat mostantó a Husqvarna portfólióját bővíti, ahol ugyanúgy megfelel a vele szemben támasztott magas követelményeknek, csak éppen más színben pompázik. Tudj meg mindent a Duratiq technológiáról és töltsd le ingyenesen: 100+ tulajdonság, ami miatt Duratiq gépek nélkül szinte nem is érdemes létezni.

Dual Drive – Dupla motor, dupla termelékenység, dupla élvezet. A Dual Drive Technology ™ lehetővé teszi a nagytárcsa és a bolygómozgásos csiszolótárcsák forgásának állítását mindkét irányba, amely segítségével szinte utánozhatatlan erejű bontóképességet kapunk eredményül. A Dual Drive portfólió gépei szinte pótolhatatlan társunkká válhatnak a bontó és felületelőkészítő munkák során, ahol rendkívül magas termelékenységüknek köszönhetően gyorsan és hatékonyan alakíthatjuk ki a tökéletes kiinduló vagy fogadó felületeket. És még tovább is van! Tudj meg többet a Dual Drive technológiáról és a hozzá kapcsolódó portfólióról itt: Burkoló vállalkozások FIGYELEM! - A Felület előkészítés ÚJ KORSZAKÁBA lépünk!2. Univerzális megoldásokat találhatunk a Szerszámhasználatban is! Multi Szerszámtartó tárcsák – új dimenziók nyílnak meg előttünk


Gondolj bele, hogy milyen jó érzés, amikor van EGY működő megoldásod! És vajon mennyire jó érzés az, ha KETTŐ is van? - Abszolút elképesztő! Tapasztald meg te is azt a magabiztos érzést, amikor tudod, hogy akármi is legyen a probléma, szinte biztos, hogy van rá megfelelő és célravezető megoldás.


Az Orange Evolutionnak köszönhetően két komplett gyémánt szerszám-univerzum áll a professzionális padlócsiszoló szakemberek rendelkezésére - a vadonatúj Multi Szerszámtartónak köszönhetően az EZchange ™ és a Redi Lock® rögzítő rendszerekkel működtetheted a szerszámokat bármely Husqvarna csiszológép alatt! Nincs szükség több adapterlemezre. Nem vagy ismerős a kifejezésekkel és a technológiával? Nézz körül nálunk, hogy teljesebb képet kaphass - csak kattints a képre:


3. Az utánozhatatlan felület előkészítő szerszámrendszer segít a tökéletes eredményekre koncentrálni.

Superprep - Felület előkészítő szerszámok rendkívüli hatékonyságra hangolva.


Az idő kritikus tényező? Instant tökéletes végeredmény a cél? Sokszor szükség van egy olyan jól felépített szerszámrendszerre, ahol a padló előkészítésével kapcsolatos munkák sokszínűsége nem akasztja meg a kivitelezési folyamatokat. A Superprep széria használatával szinte kiiktathatod a stressz tényezőt az egyenletből. Akármilyen váratlan és elképzelhetetlen legyen is a helyzet, a zöld szerszámok a segítségedre sietnek.


A HUSQVARNA Superprep ™ szerszámsorozat minden képességgel rendelkezik, amely egy tökéletesen előkészített felület létrehozásához szükséges, ha az időtakarékosság kulcsfontosságú tényező. A sorozat sikeresen egyesíti a teljesen új EZ PREP sorozatot az eddig már jó ismert T-rex sorozattal és a Ravager eszközökkel, így egy komplett, fejlett rendszert hozva létre a felület előkészítéshez. Ezt a rendszert röviden csak Superprep-nek vagy zöld szerszám sorozatnak emlegetjük. Neked is hiányzik egy kis ZÖLD szín az életedből? Kattints a képre és tudj meg többet itt:

4. Kibővített és tökélyre fejlesztett szerszámcsaládok biztosítják a mindig kimagasló végeredményt, avagy, hogy lehet a legjobb még jobb?


Nehéz elképzelni, hogy a már amúgy is tökéletesen működő szerszámrendszerek, hogyan válhatnak még tökéletesebbé? Nekünk is leesett az állunk az új szerszámok láttán. A kulcs az egyszerűségben és abban rejlik, hogy mostantól minden padlócsiszolással kapcsolatban felmerülő problémára komplett megoldások várják a felhasználót. A padlócsiszoláshoz nem kell egyetem! Viszont az utasítások és leírások pontos követése, illetve az alkalmankénti szakmai jellegű információ szerzés szinte elengedhetetlen.


De röviden, miről is beszélünk pontosan? A Husqvarna a HTC vonalon eszközölt új fejlesztéseket, amely leginkább a polírozó és szélcsiszoló szerszámok körében hozott újdonságokat. Nagy áttörést jelentett például a polírozó szerszámok körében a felfogatás modernizálása, amely egy mágneses rendszert és egy flexibilis pad dizájnt alkalmaz a szerszámok könnyebb felhelyezése és leszerelése érdekében. Bővebb információra itt tehetsz szert: https://www.epo-trend.hu/muanyagkotesu-szerszamok


A szélcsiszoló szerszámok sorozatának kiszélesítése pedig lehetőséget ad nekünk arra, hogy a csiszolás minden egyes lépését lekövethessük a hozzá illő szélcsiszoló szerszámokkal, amely így lehetőséget biztosít számunkra egy mindig egyenletesen és egységesen csiszolt felület kialakítására, ahol a szélek sem kivételek. Az egész egy nagyon egyszerű és átlátható rendszert alkot, ahol minden egyes szerszámcsaládnak meg van a maga feladata.

Töltsd le itt a táblázatot és győződj meg a HTC vonalhoz tartozó szerszámok nagyszerűségéről: Husqvarna - HTC szerszámtérkép nem csak kezdőknek!


(Fontos! A szélcsiszoló szerszámrendszerek jelenleg készleten még nem elérhetők. Várhatóan júniustól rendelhetők.)


5. Mostantól más szemmel tekinthetünk a Csiszolt Beton felületekre. Ki mondana nemet egy szuper erőkkel és tulajdonsággal bíró padlóra? Superfloor, itt az idő, ments meg minket!


Hogy mitől? Elsősorban az ipari padlók funkcionalitásbeli hiányosságaitól, a termelékenység kieséstől, a munkavégzés lekorlátozásától, a biztonság hiányától és attól a gondolattól, hogy a magas környezeti terhelés mellett kivitelezett padlók élettartama fájdalmasan rövid. Ha a Superfloor padlómegoldások bármelyikét is választod, akkor ezektől mind megkímélheted ügyfeleidet.


Rendben, most már biztos kíváncsi vagy arra, hogy mi az a Superfloor és miért lenne érdemes neked is egyre többet foglalkoznod vele. Egy kis ízelítő:

A Superfloor™ eljárás során az egyszerű szerkezeti betont több lépésben, mechanikusan, a Husqvarna gépeivel és gyémántszerszámaival száraz, szállópormentes technológiával megcsiszolják és felpolírozzák. A folyamat tartalmazza az adott fázisnak, ill. megrendelői igényeknek megfelelő impregnálást is (keményítés, póruszáró tömörítés, hidrofobizálás, felületvédelem). Az eljárás során a beton felső, leggyengébb, cementtejes részét távolítják el. Ez után válik láthatóvá a betonban található töltőanyag (jellemzően folyami kavics, de lehet andezit, bazalt, mészkő vagy akár alkáliálló üveg), mely a Superfloor™ csodálatos szépségét biztosítja. Ezzel együtt a beton belső, rendkívül kemény struktúrája kerül a felszínre, ami egyenletesen sima, gazdaságosan és olcsón fenntartható nagyon sokáig. Ráadásul a teljes folyamat száraz technológián alapszik, nem keletkezik sem iszap sem szálló por, a kivitelezés akár üzem közben is végezhető.”


A Superfloor padlómegoldások azonban, sokszínűségüknek köszönhetően szinte bármilyen területen jól alkalmazhatók, legyen az egy ipari létesítmény, raktár, bevásárló központ vagy egy lakás nappalija. Nincs rossz választás, ha a Superfloort választják. A Superfloor padlómegoldásoknál a funkcionalitás és az esztétika kéz a kézben jár.

Tudj meg mindent és legyél te is Superfloor szakértő: https://www.epo-trend.hu/husqvarna-superfloor


Ha felkeltettük az érdeklődésedet és több információt szeretnél, vagy megismernéd jobban a technológiát vagy szeretnéd a gépeket és szerszámokat közelebbről is megismerni, akkor ne habozz felkeresni minket:

Epo-trend Kft.,

6800, Hódmezővásárhely

Szántó Kovács János utca 114.

tel.: +36-62/244-726

email: info@epo-trend.hu


Vagy csak kattints a linkre: https://www.epo-trend.hu/contact-3