Husqvarna padlocsiszolas

A NARANCSÁRGA 

EVOLÚCIÓ

EGY KÜLDETÉS. EGY PARTNER.

A LEHETŐSÉGEK EGY EGÉSZEN ÚJ VILÁGA.

Ezentúl a korábbi HTC termékeket a Husqvarna márkanév alatt lesznek megtalálhatók. Néhány izgalmas újítás mellett a HTC rendszer magja ugyanaz marad: a legmodernebb csiszológépekkel, porelszívókkal, gyémánt szerszámokkal, vegyszerekkel és ipari megoldásokkal. Ezt Orange Evolution-nak hívjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a két világ legjavát kínáljuk a városi, ipari és kereskedelmi környezetet formáló ügyfeleinknek.

HTC 8

HTC 8

HTC 6

HTC 6

HTC 5

HTC 5

HTC 950 RX

HTC 950 RX

HTC 270 EG

HTC 270 EG

DURATIQ

TECHNOLÓGIA

A HTC rendszer legutóbb piacra dobott csiszológépei DURATIQ technológiával vannak felszerelve.

Duratiq technologia

ARRA SZÜLETETT, HOGY FOLYTON MOZGÁSBAN LEGYEN

HTC DURATIQ RENDSZER

A Duratiq 5 szíve tulajdonképpen a csiszolófej, mely ugyanazt az innovatív technológiát képviseli, mint a nagyobb, 6-os és 8-as Duratiq gépek. A pormentes design és a nehéz alkatrészek precíziós, óraműszerű működése biztosítja a gép megbízhatóságát.

ARRA SZÜLETETT, HOGY EGYENSÚLYT HOZZON A MUNKÁBA

HTC DURATIQ TAVIRANYITO

A tervezésekor maximálisan odafigyeltek a súlypontra, az állítható súlyokra, könnyű mozgathatóságra. Ez teszi könnyen mozgathatóvá, ergonómikus, biztonságos gépekké a Duratiq-okat. Kompakt formájuk és az olyan okos megoldások, mint a moduláris dizájn és a szétszedhetőség könnyen szállíthatóvá teszik a gépeket.

ARRA SZÜLETETT, HOGY KÖNNYEN IRÁNYÍTHATÓ LEGYEN

DURATIQ HMI SYSTEM

Ugyanúgy ahogy a nagyobb modellek (6 és8), a Duratiq 5 is rendelkezik az innovatív digitális kontroll panellel, az un. HMI-vel (human-machine-interface). Ez biztosítja a maximális kontrollt és pontosságot amire csak szükség lehet, hogy kihozd a gépből a maximális teljesítőképességet.

MAXIMÁLIS SZINERGIÁK

Az Airflow rendszer és a Mist Cooler system óriási jelentőségű apróság. Megakadályozzák a fémkötésű szerszámok túlmelegedését, ezáltal jelentősen megnövelik az élettartamukat és hatékonyságukat. 

DURATIQ SYNERGIES