Husqvarna padlocsiszolas

A NARANCSÁRGA 

EVOLÚCIÓ

EGY KÜLDETÉS. EGY PARTNER.

A LEHETŐSÉGEK EGY EGÉSZEN ÚJ VILÁGA.

Ezentúl a korábbi HTC termékeket a Husqvarna márkanév alatt lesznek megtalálhatók. Néhány izgalmas újítás mellett a HTC rendszer magja ugyanaz marad: a legmodernebb csiszológépekkel, porelszívókkal, gyémánt szerszámokkal, vegyszerekkel és ipari megoldásokkal. Ezt Orange Evolution-nak hívjuk. Büszkék vagyunk arra, hogy a két világ legjavát kínáljuk a városi, ipari és kereskedelmi környezetet formáló ügyfeleinknek.

HTC 8

HTC 8

HTC 6

HTC 6

HTC 5

HTC 5

HTC 950 RX

HTC 950 RX

HTC 270 EG

HTC 270 EG

DURATIQ

TECHNOLÓGIA

A HTC rendszer legutóbb piacra dobott csiszológépei DURATIQ technológiával vannak felszerelve.

ARRA SZÜLETETT, HOGY FOLYTON MOZGÁSBAN LEGYEN

A Duratiq 5 szíve tulajdonképpen a csiszolófej, mely ugyanazt az innovatív technológiát képviseli, mint a nagyobb, 6-os és 8-as Duratiq gépek. A pormentes design és a nehéz alkatrészek precíziós, óraműszerű működése biztosítja a gép megbízhatóságát.

ARRA SZÜLETETT, HOGY EGYENSÚLYT HOZZON A MUNKÁBA

A tervezésekor maximálisan odafigyeltek a súlypontra, az állítható súlyokra, könnyű mozgathatóságra. Ez teszi könnyen mozgathatóvá, ergonómikus, biztonságos gépekké a Duratiq-okat. Kompakt formájuk és az olyan okos megoldások, mint a moduláris dizájn és a szétszedhetőség könnyen szállíthatóvá teszik a gépeket.

ARRA SZÜLETETT, HOGY KÖNNYEN IRÁNYÍTHATÓ LEGYEN

Ugyanúgy ahogy a nagyobb modellek (6 és8), a Duratiq 5 is rendelkezik az innovatív digitális kontroll panellel, az un. HMI-vel (human-machine-interface). Ez biztosítja a maximális kontrollt és pontosságot amire csak szükség lehet, hogy kihozd a gépből a maximális teljesítőképességet.

MAXIMÁLIS SZINERGIÁK

Az Airflow rendszer és a Mist Cooler system óriási jelentőségű apróság. Megakadályozzák a fémkötésű szerszámok túlmelegedését, ezáltal jelentősen megnövelik az élettartamukat és hatékonyságukat. 

Keress Minket:
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Instagram oldal:

epotrend_hu

©2020 by László-Tóth Enikő

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely,  Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

+36-62/244-726

info@epo-trend.hu