SUPERPREP SZÉRIA

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSRE ÉS BURKOLAT ELTÁVOLÍTÁSRA

A HUSQVARNA Superprep ™ szerszámsorozat minden képességgel rendelkezik, amely egy tökéletesen előkészített felület létrehozásához kell, ha az időtakarékosság kulcsfontosságú tényező. A sorozat sikeresen egyesíti a teljesen új EZ PREP sorozatot az eddig már jó ismert T-rex sorozattal és a Ravager eszközökkel, így egy komplett, fejlett rendszert hozva létre a felület előkészítéshez. Ezt a rendszert röviden csak HTC Superprep-nek vagy zöld szerszám sorozatnak emlegetjük.

HUSQVARRNA SUPERPREP SZÉRIA 

A LEGKEMÉNYEBB

INTEGRÁLT PORCSATORNÁK

A T-REX® RING SUPER  már olyan integrált porcsatornákkal lett kialakítva, amely nagyban elősegíti a csiszolásból származó melléktermékek elvezetését, annak érdekében, hogy a PCD körüli vágóélt tisztán tartsa.  A hatlapú csavarokhoz kialakított süllyesztett  lyukak elősegítik a szerszám könnyebb fel és leszerelését még a legdurvább környezetben is.

RAVAGER SZERSZÁMOK NÖVELT KOPÁSÁLLÓSÁGGAL

A HTC RAVAGER további tüskékkel lett felszerelve hengerenként az előző verziójához képest (48 db vs 30 db ). Ez megnöveli a szerszám kopásállóságát, így képesek lehetünk egy homogénebb felület kialakítására is. 

ZÚZOTT PCD A MAGASABB TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN

Az EZ PREP 0 egy új eszköz zúzott polikristályos gyémántokkal (PCD) megszórva a nehéz feladatokhoz és a gyorsabb csiszoláshoz. Alkalmazása rendkívül széles körű, egyaránt hatékony a kemény és puha felületek megmunkálására is.

ÚJ SZERSZÁMOK ABRAZÍV FELÜLETEKHEZ

Az EZ PREP S1  kifejezetten lágy felületek megmunkálására lett kialakítva, összpontosítva a vékonyabb bevonatok eltávolítására (0-1mm) és felület kiegyenlítésére.

N%C3%A9vtelen%20terv%20(60)_edited.jpg
44.jpg

EZ PREP SZÉRIA

EZ T-REX CLASSIC

EZ T-REX SUPER

EZ T-REX DOME

EZ T-REX RINGS

RAVAGER 

Keress Minket:
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Instagram oldal:

epotrend_hu

©2020 by László-Tóth Enikő

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely,  Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

+36-62/244-726

info@epo-trend.hu