Szerviz szolgáltatás az Epo-trendnél

- Az Epo-Trend kft. szervize, az Epo-Trend Kft. által forgalmazott gépek javításáért, szereléséért, garanciális ügyintézéséért valamint bármilyen jellegű felmerült hiba elhárításáért felelős. A szervizelés a telephelyen történik, megfelelő segédeszközök és minőségi, profi felszerelések segítségével.

 

- Egyedi igény szerint, helyszíni szervizre is lehetőség van abban az esetben ha a partner ezt igényli, valamint a szerviz fizikailag is kivitelezhető.

Az Epo-trend szervize, folyamatos kapcsolatban áll a gépgyártó cégekkel, amelyek háttértámogatásával  naprakészek tudunk lenni a gépeket valamint változtatásokat illetően. A szerviz munkája 100%-ban visszakövethető a folyamatos dokumentálásnak köszönhetően. Ha egy csavart szerelünk be, azt is dokumentáljuk.

- Vásárlók szempontjából teljes gép karbantartást, szerviz, garanciális ügyintézést, telefonos hibaelhárítás és háttértámogatást nyújtunk. Szükség esetén alap karbantartási oktatást is tudunk tartani. Például kardán felújítás, amelyhez segítségül vásárolható Szerviz box is.

A telephely pontos címe:

6800, Hódezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

k%C3%A9pek%204_edited.jpg

Az országban egyedi és egyedüli szerviz szolgáltatásunk készséggel áll rendelkezésére és segítségére. Néhány alap adat megadása után szervizt igénylő gépét bejelentheti hozzánk, kérdezhet vagy segítséget kérhet tőlünk. Kollégáink a legjobb tudásuk szerint fogják kiszolgálni Önt és a legoptimálisabb megoldást fogják megtalálni az adott helyzettől függően. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül kapcsolatba képünk Önnel!