Szerviz szolgáltatás az Epo-trendnél

- Az Epo-Trend kft. szervize, az Epo-Trend Kft. által forgalmazott gépek javításáért, szereléséért, garanciális ügyintézéséért valamint bármilyen jellegű felmerült hiba elhárításáért felelős. A szervizelés a telephelyen történik, megfelelő segédeszközök és minőségi, profi felszerelések segítségével.

 

- Egyedi igény szerint, helyszíni szervizre is lehetőség van abban az esetben ha a partner ezt igényli, valamint a szerviz fizikailag is kivitelezhető.

Az Epo-trend szervize, folyamatos kapcsolatban áll a gépgyártó cégekkel, amelyek háttértámogatásával  naprakészek tudunk lenni a gépeket valamint változtatásokat illetően. A szerviz munkája 100%-ban visszakövethető a folyamatos dokumentálásnak köszönhetően. Ha egy csavart szerelünk be, azt is dokumentáljuk.

- Vásárlók szempontjából teljes gép karbantartást, szerviz, garanciális ügyintézést, telefonos hibaelhárítás és háttértámogatást nyújtunk. Szükség esetén alap karbantartási oktatást is tudunk tartani. Például kardán felújítás, amelyhez segítségül vásárolható Szerviz box is.

A telephely pontos címe:

6800, Hódezővásárhely, Szántó Kovács János utca 114.

Az országban egyedi és egyedüli szerviz szolgáltatásunk készséggel áll rendelkezésére és segítségére. Néhány alap adat megadása után szervizt igénylő gépét bejelentheti hozzánk, kérdezhet vagy segítséget kérhet tőlünk. Kollégáink a legjobb tudásuk szerint fogják kiszolgálni Önt és a legoptimálisabb megoldást fogják megtalálni az adott helyzettől függően. Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül kapcsolatba képünk Önnel!

Keress Minket:
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Instagram oldal:

epotrend_hu

©2020 by László-Tóth Enikő

Epo-trend Kft.

6800, Hódmezővásárhely,  Szántó Kovács János utca 114.

Adószám: 13757087-2-06

+36-62/244-726

info@epo-trend.hu