tm%20log%C3%B3_edited.png

A TM és az Epo-trend kooperációja azért jött létre, hogy cégünk a magyar piacon minél széleskörűbb termék portfólióval jelenhessen meg a padló iparban. A TM gépek forgalmazása azt a célt hivatott szolgálni, hogy vásárlóink minél előbbi fázistól tudják tervezni padlóik megfelelő minőségű kialakítását. A TM gyártmányok a tengeren túlról érkeznek cégünkhöz, így kizárólag gyártási és szállítási idővel kalkulálva tudjuk kiajánlani őket. 

A TM gépek minőségi alapanyagokból gyártott robosztus gépek, amelyek hosszú élettartamuk mellett hatékonyságukkal is kiemelkednek versenytársaik közül. A TM gyártmányok olyan modern technológiákkal előállított és felszerelt gépek, amelynek köszönhetően szinte mindenhol vezető pozícióba landolnak a világ piacain.

Az Epo-trend TM fúzió cégünk életében egy hatalmas előrelépés, hiszen ezeket a termékeket saját márka alatt forgalmazzuk, így képviselik vállalkozásunk irányát és értékeit.

Desert Dunes

TM-Epo-trend CAMEL

Betonmaró gép

A CAMEL 2017-ben született meg, olyan létező felületkezelési problémák orvoslására, amelyek mindig túl időigényesek egy adott projekten belül.  A CAMEL történelem leghatékonyabb beton-marógépe. Az általa eltávolított betonfelületek mértéke szinte zavarba ejtő. A piacon lévő más hagyományos marógépekkel összehasonlítva a TM-Epo-trend CAMEL egy egyedülálló betonfelület kezelő berendezés, amely egyedi sebességváltóval és bolygóműves technológiával rendelkezik, így biztosítva a versenytársainál 3,5-ször hatékonyabb üzemmódot.

TM-CAMEL 2.png
TM CAMEL betonmaró

A CAMEL beton marógép ultra széles marási szélességgel és mélységgel rendelkezik. A bolygóműves, önszintező technológia alkalmazásának köszönhetően a konstrukció rendkívül hatékony munkavégzésre képes. Maximum betonmarási mélység elérheti akár a 30-40mm-t.

Műszaki adatok:

Motor: 15 kW

Feszültség: 220V/380V/460V

Áramerősség: 30A - 40A

Munka szélesség: 700 mm

Marási mélység: 0-30 mm

Faltól való távolság: 40mm

Teljes súly: 820 kg

Dimenzió: 2130mmx800mmx1200mm (hxszxm)

Forgási sebesség: 1100 rpm

Forgási nyomaték: 180rpm

Cheetah

TM-Epo-trend CHEETAH

Nagy sebességű polírozó gép

A TM-CHEETAH 2011-ben született, a TM első  nagy sebességű talajkezelő polírozó gépe. Rendkívüli munkaszélességének köszönhetően nagyban növeli a munka hatékonyságát a kezelendő felületen. Épp a lenyűgöző hatékonyság miatt a gép CHEETAH (gepárd) nevet kapta. A CHEETAH megfelelő gyémánt padekkel felszerelve nem csak polírozásra alkalmas, hanem kisebb csiszolási műveletek elvégzésére is, olyan munkánknál, ahol nem követelmény a nagy síkpontos padlózat kialakítása.

TM-CHEETAH
cheetah.png

Az ergonomikus kialakítás miatt a gépet nagyon kényelmesen lehet mozgatni, kezelni és működtetni. Kompakt felépítés, gyönyörű megjelenés, tartós, gazdaságos és biztonságos használat jellemzi. A termék sokoldalúsága miatt sok ipari területen alkalmazható.

Műszaki adatok:

Motor: 7.5 kW

Inverter: 11 kW

Feszültség: 3 fázis 220V/380V/460V

Áramerősség: 16A - 20A

Munka szélesség: 700 mm

Teljes súly: 170 kg

Dimenzió: 1200mmx700mmx830mm (hxszxm)

Forgási sebesség: 0-2500 rpm